Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi gidiyo ya senin ?benimkide iyi gidiyor ama fazla iyi gitmiyor
okul hayatında iyi
aşk hayatında aşık ama tek taraflı
iş hayatında daha okul bitmedi
sosyal alanda süperim
Canı Sıkılanlar
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi gidiyo ya senin ?benimkide iyi gidiyor ama fazla iyi gitmiyor okul hayatında iyi aşk hayatında aşık ama tek taraflı iş hayatında daha okul bitmedi sosyal alanda süperim
tmm raporlar elime ulaştı bugün burasıda parçalı bulutl yer yer gök gürültülü her an şimsek
çakıp yağmur yağabilir herkeze günaydın iyisiniz gördüğm kadarıylar ben de iyiyim
hoş geldin meteroloji uzmanı biz iiyiz sende iisin ne güzel ne güzel
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm raporlar elime ulaştı bugün burasıda parçalı bulutl yer yer gök gürültülü her an şimsek şimdilik hepimiz parçalı bulutlu yer yer güneş açıyor yer yer şimşek çakıyor bazı bölgelerde hayat güzel ve zor geçiyor bazı bölgelerimizde ise hayat hiç geçmiyor sana da gunaydın kardeş çok şükür ben kendime söyleyim heran gök gürültüsü gibi patlaya bilirim... adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoş geldin meteroloji uzmanı biz iiyiz sende iisin ne güzel ne güzel ya aslında ben hava kapalı olunca daha çok sıkılıyorum ama du bakalım ya bugün iyi başladı öyle gider en azından sabah mutlu uyandım diyeyim hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şimdilik hepimiz parçalı bulutlu yer yer güneş açıyor yer yer şimşek çakıyor bazı bölgelerde hayat güzel ve zor geçiyor bazı bölgelerimizde ise hayat hiç geçmiyor sana da gunaydın kardeş çok şükür ben kendime söyleyim heran gök gürültüsü gibi patlaya bilirim... aman önceden haber verde şemisyelerimizi alalım şeker gibi adamım eriyip gitmeyim buralarda mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selam ArKadaşlar GÜnaydın... vay günaydın hoşgeldin yasin mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selam ArKadaşlar GÜnaydın... sanada günaydın... canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya aslında ben hava kapalı olunca daha çok sıkılıyorum ama du bakalım ya tamam işte mutlu uyandıysan mutlu geçer günün merak etme sen yasin sanada günaydın nbr |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|