Biz Burda Hep Bir AİLE Yiz Hakan
Canı Sıkılanlar
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Murat arada kayboluyom idare et olurmu yokluğumu aratma aratmayacağını biliyom da yinede söylim dedim iide teyze şey pardon esra madem biliorsun ne diye hatırlatıyorsun gerek yokki
10-24-2007, Saat: 10:28 AM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iide teyze şey pardon esra madem biliorsun ne diye hatırlatıyorsun gerek yokkibelki unutursun felan diye hatırlatma yapim dedim mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Biz Burda Hep Bir AİLE Yiz Hakan forum adlığım en güzel cevap saol kardeş güzel cevapdı adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet hakan akrabayızne güzel bir şey akraba olmak Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:belki unutursun felan diye hatırlatma yapim dedim hıım anladım sen bana ihtiyorsun demek istiyorsun öylemi alacağın olsa teyze pardon esra
10-24-2007, Saat: 10:30 AM <
hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:forum adlığım en güzel cevap saol kardeş güzel cevapdıgerçekleri söylemiş yasin biz hepimiz bir aileyiz hakan hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne güzel bir şey akraba olmak evet kardeşim çok güzel bişey zaten hepimiz Adem ile Havvadan olmayız hepimiz akrabayız zaten önemli olanda budur zaten |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 19 Ziyaretçi