biliyorum ama ögrenmek istemiyorum
Garip Sohbetler
|
hımm keşke bana bilgi satan biri olsa satın alsam o bilgileri:yikildim: :yikildim: :yikildim:
bayılıcam ama açlıktan harbiden gülmekten karnım acıktı
07-03-2007, Saat: 01:44 AM <
Bilgi satın alınmaz
bilmem farkındamısın ama çok ilginç bi insansın sn yha acaba insan deilmisin bn bu kdr komik bi insan oldugumu bilmiyodum
ne biliyorsun ben alırsam ?
ayrıca insanım cnm benimde senin gibi bir başım iki kolum var hatta fazlam var insanları tanımak insanları anlamak gerçek seveni bulmak onunla mutlu olmak (i.Tatlıses) benim kafamda deılsın yani farklı dusunuyoruz o yuzdendır esra
07-03-2007, Saat: 01:55 AM <
haklısın farklı düşünüyoruz. mesela bnm 2 kolum oldugunu nerden biliosun belki tek kolum wardır
ya tanıdık biri varsa
olabilirmi oyle bişi acaba :yikildim: :yikildim:
tek dişi kalmış bir canavar misali örnekler korkutuyor beni zamansız
güldürüyor beni apansız...:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
07-03-2007, Saat: 02:04 AM <
gece gece snn mi beynin sulandı yoksa bnm mi bilmiyorum ama bişey bildigim kesin hiç bişi anlamıyorum anlamaya çalışıyorum
yapmaya çalıştığımız değil yapmak istediğimiz önemli esracım..
şimdi "ama ile başlarsan" kaybederiz çözümü üreterek yapmalıyız biz tüketiciler böyle düşünüyoruz. bazen anlamadıklarımızı anlayanlara sorsakta anlamayabilirler o yuzden relax
07-03-2007, Saat: 02:11 AM <
yapmaya çalıştıgında sonuçta yapmak istemendir. ama bi baglaçtır we o baglacı kullanarak kaybedicegime inanmıyorum. unutmayalım ki bizler hem üretici hemde tüketiciyiz
bn relaxım sen geniş ol |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 73 Ziyaretçi