acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saçlarım orjinal kıvırcık renk de sarı olunca kendin boyayamıyorsun dipleri
benim de kardeşimin de kıvırcık boyuyoruz valla bahane arama şimdi para harcamak için
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saçlarım orjinal kıvırcık renk de sarı olunca kendin boyayamıyorsun dipleri benim de kardeşimin de kıvırcık boyuyoruz valla bahane arama şimdi para harcamak için ![]() sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim de kardeşimin de kıvırcık boyuyoruz valla bahane arama şimdi para harcamak için ![]() ![]() ![]() "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok niyeti bozmus illede harciyacak yok ya bozmadım daha ![]() "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kuaföre para harcama biriktir paranı ayakkabı alırsın kayınpeder kendi diktiriyo bana özel çanta ayakkabı takım ![]() ![]() "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
kadınlar böyle ekonomik insanlar işe kuaför masrafından kısıp ayakkabı alırız kıymetimiz bilinmez
![]() ![]() ![]() sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kadınlar böyle ekonomik insanlar işe kuaför masrafından kısıp ayakkabı alırız kıymetimiz bilinmez :p :d :d ![]() "Ben senin devamın olmak istiyorum"...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|