şamil kardeş hoş gelmişsin
Her telden ordan burdan
|
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:memnun oldum Şamil bey Nerden şehir felan sizde isminizi bahşederseniz bende memnun olabilirim ben Tokatlıyım madem sen hoş geldin demiştin o zaman bende hoş gördük demişimdir
03-19-2008, Saat: 06:15 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gerçi beni kimse çağırmadı ama bende araya gireyim dedim ama malesef boşa girmişim sizden başka yüzüme bakan olmadı Memnun olduk..Kararimda degisme yoktur... canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şamil kardeş hoş gelmişsin hoş bulduk sayın moderatörüm saol K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Memnun olduk..Kararimda degisme yoktur... bende memnun oldum ama isminizi bilmiorum halen bendede değişme yok aynen devam
03-19-2008, Saat: 06:17 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizde isminizi bahşederseniz bende memnun olabilirimpardon ya Esra benim ismim Size ne diyim ben abimi acaba yani yaşınızı bilmiyom ya ondan soruyorum Şamil bey
03-19-2008, Saat: 06:19 PM <
K€$K!NßI¢@K demeniz yeterli...
Bu arada kafkas daglari tokattami...Guzel yer tokat yesille ic ice...
ooo bunaltmayın beni ilk günlerden kendimi sorguda hissettim bianda
yaşım 27 kafkas dağları tokatta değil tabiki kökenimiz orta kafkasaya dayandığı için kafkas dağlarından yazdım oraya başka sorusu olan varsa buyursun hazır ısınmışken
03-19-2008, Saat: 06:24 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo bunaltmayın beni ilk günlerden kendimi sorguda hissettim bianda Bunalmakda haklisiniz samil bey..Biranda soru yagmuruna tuttuk.. Cok pardon dikkatimd eolmanizdan olsa gerek bu kadar sormam... Aciklamalar icin tesekkur ederim..Eee ben artik burdan yol alayim.. Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo bunaltmayın beni ilk günlerden kendimi sorguda hissettim bianda burcunuz hangi takımı tutuyorsunuz birde en sevdiğiniz bay ve bayan şarkıcı : |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi