YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak ettiysen söyleyeyim 23.....
Hehee Yargıç bi karar ver yav...
22 mi?
23 mü?
24 mü?
25 mi?
Heheee senin bu yaşın çok değişken bişey canım...:yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak ettiysen söyleyeyim 23..... Hehee Yargıç bi karar ver yav... 22 mi? 23 mü? 24 mü? 25 mi? Heheee senin bu yaşın çok değişken bişey canım...:yikildim: :yikildim: EmEL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hep b?yle oluyo ya ben sohbete girince herkes ka??yooo ((( Neden acaba?....:yikildim: :yikildim: :yikildim: tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neden acaba?....:yikildim: :yikildim: :yikildim:bilemeyecem art?k di?er forumdada b?yle oluyodu ger?i onlar bana al??t?lar art?k ka?m?yolar sizde al???rs?n?z zamanla ehueheueheu EmEL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilemeyecem art?k di?er forumdada b?yle oluyodu ger?i onlar bana al??t?lar art?k ka?m?yolar sizde al???rs?n?z zamanla ehueheueheu Zaman g?sterecek...:yikildim: :yikildim: tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehee Yar?? bi karar ver yav... TUT? SEN ?NCE ADIMI DO?RU YAZ!!!!!!:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: YARI? DE??L YARGI? OLACAK:yikildim::yikildim::yikildim: YA? K?ML?KTE 22-ASIL 23-HAYALDE-24 R?YADA -25 OLDU MU:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Yav bu "g" de bi sorun var herhalde...:yikildim:
Oldu oldu....:yikildim: Yak???r karde?ime...miley16: tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yav bu "g" de bi sorun var herhalde...:yikildim: EYVALLAH KARDE??M :yikildim::yikildim: art?k?n ac?k verme l?tfen:yikildim::yikildim::yikildim:
10-12-2006, Saat: 03:57 PM <
konuşcam daa nerden başlasam die merak ediyorum önce seni söfmekle ve dövmekle başlaya bilirim kuzen
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|