ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:D:
weee bininciii msjj xD
ne tarafa gLceksn?
yaa inanmıyorum b,ininci mesajı sen attın demek yaaa bensiz hem de alacağın olsun:yikildim: :yikildim:
Garip Sohbetler
|
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:D: yaa inanmıyorum b,ininci mesajı sen attın demek yaaa bensiz hem de alacağın olsun:yikildim: :yikildim: PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merT hade Sende aç ßi konu onu 1000 yapaLım ßu ZewkSiz ßi haL aLmaya ßa$Ladı :S ewt bi konu aç mert bu sefer sana bırakmiicam 1000. mrsajı hırslandım sefiyorum şu rekabet denen şeyi yaa yenilmesi bile güzel oluyo
07-07-2007, Saat: 03:02 PM <
ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa inanmıyorum b,ininci mesajı sen attın demek yaaa bensiz hem de alacağın olsun:yikildim: :yikildim:bide bensizzz:yikildim:
ewt hem bensiz bi de üstüne özgesiz haaa bu hiç affedilmez dimi kız özge.
07-07-2007, Saat: 03:14 PM <
ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi beni anladık ya seni aaaaa olmadı hiçdi mi ama bensiz olmaz ama oldu:yikildim::yikildim:
07-07-2007, Saat: 03:15 PM <
ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt hem bensiz bi de üstüne özgesiz haaa bu hiç affedilmez dimi kız özge.tabiyki affedilmez ama aşk herşeyi affedio dimi mert:yikildim:
:yikildim::yikildim::yikildim: affet bakalım affet . nereye kadaaaarrrr...:yikildim::yikildim::yikildim:
07-07-2007, Saat: 03:33 PM <
ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim: affet bakalım affet . nereye kadaaaarrrr...:yikildim::yikildim::yikildim:biras erken olcak ama sorayım nasılsın :yikildim: dün 12den sonra aynadan kendime baqtım korktum anladın sen onu:yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|