sevgi bu kadar basit mi arkadaslar...arkamı döndügümde baska serseri önümde baska... yazık.... ama hep mutlu olmanı istiorum sizin senle eskiden beri ii anlasırız kardestik nerde cıktı bu ask:S ben kardesimi geri istiyom:'( evet baskasını seviorum sevcemde hemde bu forumda cok seviorum onu sevcemde
Garip Sohbetler
|
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:melek olmaya gerek yok kusura bakma be melegım arkanı dondugunde baska serserı yoktu ben hep aynıydımm ve aynı kaldım kardesını gerı ıstıyosan al kardesın senındır onunla ıyı anlas onunla konus mutlu ol bu forumdan baska bırını sevıyosan sana bısey dmedım bunun ıcın deememde herkesın sevgısıne saygı duydum ben ve duyarımda o kısıyı cok sevıyosan bu benıde mutlu eder...... senın mutlu olmanı bnede ısterım
bı sey daha sen benım canımı yaktın be güzelım hemde cok canımı yaktın ınsan kardesının canını yakarmı kardesıne zarar verırımı be güzelim sen benı atese attın
ama ben yınede saygı duyuyorum sana GüL GüZeLiM
07-08-2007, Saat: 11:11 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:piSi piSi Saqooo ahaa a$kIma nasIL s€sL€nio baq bende sana böL€ seslencem pisi pisi pisko:yikildim: ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:waLa kaç gndr beqLiorm seni yoksun tatile mi gittn naptn yaa yok da işte giremedim bi türlü bi kaç kez girdim girdiğimde kimse yoktu filan çıktım ööööle işte. sen yeni konu aç bak 1000'i kim yapıo görücez beyfendi tmm mı?????: : : :
07-08-2007, Saat: 04:32 PM <
lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bn geldim desemmmmmhoşgeldin desem |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 72 Ziyaretçi