Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
oOoWw kimLer qeLmiSh! Big Grin
Ara
5 dk uradım Smile
cıkcam hemen merak etmeyın Big Grin
oOoOoww Big GrinBig GrinBig Grin

dıırııı dııırıırııırıırıı Big GrinBig Grin ÇaLsn dawuLLar düÄžüne GidioSs Big GrinBig Grin
Ara
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet arkadaslarr gecenin olay haberii bu ikiliyi gizli aşk yaşarkenn bastık(m)Big GrinBig Grin

:yikildim: :yikildim: :yikildim:

:yikildim: :yikildim: ama murat yokki :hihi :hihi
Ara
Erkan bn şüphelenmiştim bunlardan Big Grin olm buranın magazincisi bn olcam alma meslegimi elimden Big Grin
Ara
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: ama murat yokki :hihi :hihi
murat evde uyuyoo hiç bişiyden haberi yoqqBig GrinBig Grin
Ara
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Erkan bn şüphelenmiştim bunlardan Big Grin olm buranın magazincisi bn olcam alma meslegimi elimden Big Grin

nabalım ekmek parasııBig GrinBig Grin
Ara
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:murat evde uyuyoo hiç bişiyden haberi yoqqBig GrinBig Grin

oofff nie uyuyo bu saatte tembel çocuq yaa

çağırsana muratı yaa onsuz olmuyo Big GrinBig Grin:yikildim: :yikildim:
Ara
aRqaDaŞLar Şu dakikadan iTißæren arTıq ßenim doÄžum Günüm :yikildim: ÇatLıyCam ßrda dakika SayıyooOm Big Grin YaŞımı söLeme aDı Lasım deiL ama ipuCu ßen :yikildim: doÄžum Günümü kutLarSnız arTıq çOq eDepSizLeŞtim kenDim söLiom arTıq herŞei :yikildim:

dipnOt; heDiye reddetme Gißi köTü huyLarım yOqtur :yikildim: deMeM o ki hedieLere aÇıÄžım arqaDaşLar :yikildim:

sisLeri seFiorm mCxx Big Grin
Ara
aLoNé Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oOoOoww Big GrinBig GrinBig Grin

dıırııı dııırıırııırıırıı Big GrinBig Grin ÇaLsn dawuLLar düÄžüne GidioSs Big GrinBig Grin

biz karadenizliyuz uşağumm pizz tulum çalaruzz:yikildim: :yikildim:
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi