aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun bnde kaçırırım mmm :yikildim: :yikildim: :yikildim:
muradımı
yarın ilk iş iki tane koruma tutcam bu qızın nabcağı belli olmas
Garip Sohbetler
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun bnde kaçırırım mmm :yikildim: :yikildim: :yikildim: yarın ilk iş iki tane koruma tutcam bu qızın nabcağı belli olmas PeTeTonG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ozaman sa nasılsınız gençler ? nasıl gidiyor sohbet ? valla kusura bakmayın okumadan geldim bizim aMyLee sağolsun burdamısın acaba ? hoşgeldin PeTeTonG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak aMyLee evini arabanı yazlığını kışlığını hanını yatını katını aldır öyle kaç bari dinle sen beni :yikildim:olduu kızı sanki zorla alıyozz kız kendi gelio bisee biz istiyoz onlarıı duydunmu leylaa:yikildim::yikildim: PeTeTonG Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak aMyLee evini arabanı yazlığını kışlığını hanını yatını katını aldır öyle kaç bari dinle sen beni :yikildim: ama bn muratı kaçırcam ki ?? :yikildim: :yikildim: :yikildim:
hoşbuldum baya hoş olmuş her 4 dk da bir bakıyorum buraya
bişi sorcam kızmısın:S ben seni erkek biliorumda yanlıs bişi sölemeyelim sonra şüphede kaldım:S:S
aŞk oLsun abiiiiiiii :'( kızım taßi ya çok üsdün bni :'(
07-10-2007, Saat: 01:22 AM <
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her türlü yalan haber itina ile yapılırr imza chatlak_girl:yikildim::yikildim:sen ola san hıhhh şuana kdr kaç haber yaptım we kaçı yalan _? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|