Ay yeteeer Karnm ağrdı Ddd
Kendi yaptğı espriye bu kdar güler mi bi insan Dd Bak bu da bir yetenek :yikildim:
Kendi yaptğı espriye bu kdar güler mi bi insan Dd Bak bu da bir yetenek :yikildim:
Âh be.
Canı Sıkılanlar
|
Ay yeteeer Karnm ağrdı Ddd
Kendi yaptğı espriye bu kdar güler mi bi insan Dd Bak bu da bir yetenek :yikildim: Âh be.
İki değerli üye tarafından takdir edilmek gayet hoş...hrug:
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İki değerli üye tarafından takdir edilmek gayet hoş...hrug: senle alkası yok history inan sana bile bu kadar gülemezdik
İki değerli üye =/ Mm.. kim ola ki
Sıla? Sen kimseye bişey yaptın mı :yikildim: Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İki değerli üye =/ Mm.. kim ola ki yeteeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr :yikildim:
Tamam anladım yeterince komik değilim,bu da benim zaafım.Arkadaşlar her şey güzeldi,teşekkürler.işime dönmeliyim,hacı tavsiyem bana atılan soru bankası'nın soru kısmına odaklanman,görüşmek dileğiyle..by byee
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam anladım yeterince komik değilim,bu da benim zaafım.Arkadaşlar her şey güzeldi,teşekkürler.işime dönmeliyim,hacı tavsiyem bana atılan soru bankası'nın soru kısmına odaklanman,görüşmek dileğiyle..by byeeSoru bankasının soru dışında bi kısmı yokki :yikildim: Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Soru bankasının soru dışında bi kısmı yokki :yikildim: içindekiler fln yok mu kitabın kapağı kapakta yazılar fln onları geç sadece sorulara bak işte |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|