Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
gelin güvey olmayınn lütfennnn askımıda böyle seylere alet etmeyinnn anlayan anladı dımıı uzatmıyom konu kapatılsın
Ara
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne aysenuru ne diyonnn :yikildim:
ayşenur eskiden sevdüğim kız allah yüzünü göstermesin diyemem ama görmemem daha ii
Ara
ok sen bılrsın cnm karısmıyorum benım cektıkleırmı duysan senınkısı onun yanında az kalır belkıde
Ara
barbaros Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sayin Eylülce Siz 4 Gündür Ayrilmadan Bu Sitedemi Kaldiniz Ayrica Sizin Resminiz Hiç şeytana Benzemiyor Lütfen Size Daha Uygun Ve Güzel Olan Durumu Seçin.şimdi Biz şeytanlami Görüşüyoz Yani.:yikildim: :yikildim: :yikildim:

yok cnm nerden çıkardınnnnn her melegin içinde bi seytan yatar misali cnm benim:yikildim:
Ara
eylulce gerck resmın mı senın
Ara
SeGmEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayşenur eskiden sevdüğim kız allah yüzünü göstermesin diyemem ama görmemem daha ii
böyle deme amaaaaa allah mutlu etsin de ilgilnme cnmm sana böyle sözler yakısmıyo:yikildim:
Ara
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin dgru her kızın ııcnde bır seydan yatarmıs
Ara
gokce_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eylulce gerck resmın mı senın
yok cnm bu avatarrrr :yikildim:
Ara
Haydi Kaldir şeytani Koy şu Meleğide Görelim Gözlerim Açik Gitmeden.olurmu Caniko
Ara
gokce_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nerden ark hepınız yaw
ben ıst esenler
yaw nerden olman onemli değil eylülceyle bi şekilde tanıştık kanım kaynadı anlatıım bi şekilde ona o yuzden yani benim için onemli darılma lütfen
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi