Arkadaşlar.ayrica Msn Soruma Cevap Gelmedi
Garip Sohbetler
|
SeGmEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw nerden olman onemli değil eylülceyle bi şekilde tanıştık kanım kaynadı anlatıım bi şekilde ona o yuzden yani benim için onemli darılma lütfenben sucsuzum hakım bey:yikildim: SeGmEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw nerden olman onemli değil eylülceyle bi şekilde tanıştık kanım kaynadı anlatıım bi şekilde ona o yuzden yani benim için onemli darılma lütfenneden darılayım kı cnm ya tabıkı ben yenı geldım barbaros Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar.ayrica Msn Soruma Cevap Gelmeditabıkı sen ver bız eklerız senıı EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sucsuzum hakım bey:yikildim:kimseye bişey demedim ztn
arkadşlar ben çıkıyom kafa 5 milyon oldu yarın rizeye gidyommmm size doym olmazzz unutmayın sakın beniii gelecem gne
gokce_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden darılayım kı cnm ya tabıkı ben yenı geldımyeniyle alakası yok bnde yeniyim 2.gün bugun ben eylul ablayla yeni tanıştık EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadşlar ben çıkıyom kafa 5 milyon oldu yarın rizeye gidyommmm size doym olmazzz unutmayın sakın beniii gelecem gne AYRILMAK YOK NEREYE BIRAKIP KAÇMAK. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 224 Ziyaretçi