Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben daha kucugum bee :yikildim::yikildim::yikildim: hem evlenmek ıstersem dusunurum :yikildim::yikildim:küçülde cebime gir
Canı Sıkılanlar
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demi yani :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: klopatrayı en son monıca bellucı oynuyodu :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
10-29-2007, Saat: 04:08 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynn görenler insani yetlik namına murata haber versim yetkili kişi o çünkiooo ortim gelmiş nasılsın ortakk miley17:
10-29-2007, Saat: 04:10 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo ortim gelmiş nasılsın ortakk miley17: süperim ortak bi bilsen sen nasılsın MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:küçülde cebime gir , cebın nerde :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ben senden kucugum tmm mı:yikildim:
10-29-2007, Saat: 04:12 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süperim ortak bi bilsen sen nasılsınhayırdır orti ben de eh işte sürünüp duruyom
tmm kapatalım konuyu
YANA YAKILA AÄžLADIM SANA YANA YAKILA DÖN DİE BANA MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beğenemedin galiba kartal begendım begendım ama monıca yı:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
10-29-2007, Saat: 04:13 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:,:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 189 Ziyaretçi