kib ben kaçtım
Garip Sohbetler
|
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kib ben kaçtım eylülce neden gidecektin bu saate kadar yatmadınız. EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gelin güvey olmayınn lütfennnn askımıda böyle seylere alet etmeyinnn anlayan anladı dımıı uzatmıyom konu kapatılsın bn sanki çok memnunum şu durumdan sanki
yyaa duyun sesimi
lütfen biri bu başlığı kiltlesin yaa !!!!!!!!!!!!!! : EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gelin güvey olmayınn lütfennnn askımıda böyle seylere alet etmeyinnn anlayan anladı dımıı uzatmıyom konu kapatılsın ya bnsenle çıktığını bilseydim bu kadar usatmasdım ama erkanla geyik olsun die usattık :hihi kimsenin kimseyide alet etti yoq saten miley18: miley18: EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy gülmekten oldumm yaaaa muratla çıkan benimm cnlarım beniim senmisinn :yikildim: :yikildim: qurban 200 EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gelin güvey olmayınn lütfennnn askımıda böyle seylere alet etmeyinnn anlayan anladı dımıı uzatmıyom konu kapatılsın cidden güldümm hee:yikildim: :yikildim: demek cıkan sensin öylemii:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 358 Ziyaretçi