istediin gibi olsun fırtına..
kahrolsun bakalımm..
ama o kahrolursa sen nolrusun??
onu hiç düşündün mü???
kahrolsun bakalımm..
ama o kahrolursa sen nolrusun??
onu hiç düşündün mü???
Allah Kahretsin Seni ...
|
12-24-2006, Saat: 11:13 AM <
istediin gibi olsun fırtına..
kahrolsun bakalımm.. ama o kahrolursa sen nolrusun?? onu hiç düşündün mü???
12-24-2006, Saat: 11:14 AM <
hayat işte ne zaman ne yapacaı hiç belli olmass..
bak hayat benmle oyun uynuyorr.. dikkat ett.. seninle de oynamasın.. izin wermeee...
Firari Fırtına
12-24-2006, Saat: 03:53 PM <
ManyaX_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayat i?te ne zaman ne yapaca? hi? belli olmass.. ?ifrelemeyi anla l?tfen .... Ben hi? sanm?yorumki hayat senle oyun oynad? ... Az sab?r , ve az zaman ... De?erler elden kaybedildi?inde anla??l?r , Gereken ve ya?an?lan hayat? k???k boyutlarla biliyorum say?l?r . Bekle bak neler olacak ... Sevg ...
en k?t? ?ey bana g?re sevildi?im kadar sevilmemek...........e?er ?yleyse o sevgiyi allah kahretsin.........
Firari Fırtına
12-24-2006, Saat: 04:12 PM <
Sanırım yanlış oldu cümle ....
Alıntı:en kötü şey bana göre sevildiğim kadar sevilmemek...........eğer öyleyse o sevgiyi allah kahretsin......... Doğrusu şöyle olacak .... En kötü şey , Sevdiğim ve değer verdiğim kadar sevilmemek ve değerim bilinmemek ... Bence böyle güzel oldu .... Sevg ... F?rT?na G?n?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:San?r?m yanl?? oldu c?mle .... sizce ?yle bence de b?yle................. neticede her yol ayn? anlama ??k?yor de?il mi? sevmeyen insan de?er verir mi?sevmeyen kar??s?ndakinin de?erini bilir mi?
Firari Fırtına
12-24-2006, Saat: 04:17 PM <
Elbette bilmez ...
Sevmeyen insanla ne işiniz var ki .. Oysa gönül ona bağlandıysa vayy vayy vayy halinize .... Aşık olmak güzeldir lakin yaşamak lazım ... Bir gün o gelir ve adını koyar ... Sevg ... F?rT?na G?n?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Elbette bilmez ... :yikildim: g?lece?im yoktu.........umutsuz vaka bu........
Firari Fırtına
12-24-2006, Saat: 04:23 PM <
Unutmayayınız ki ,
Aşk kapıyı öyle bir zamanda çalarki .!!! Siz bile şaşırırsınız .. Gülmeyin lütfen Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
asi_ve_mai & acemhe'den "seni bir kez sevebilirim" | acemhe | 42 | 4,550 |
09-18-2024, Saat: 01:35 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
Seni Anliyorum | eRCi | 10 | 864 |
04-15-2022, Saat: 04:14 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yazıklar OLsun Git İstemiyorum Seni.... | €BeRimSin | 14 | 1,793 |
04-15-2022, Saat: 01:11 AM Son Yorum: wildfang |