?ook G?sel ?ikmi?sin
Allah Sevd?kler?nden Ayirmsasin
Allah Sevd?kler?nden Ayirmsasin
13uda 13enim resmim (13usemmm'in) hehehe
|
ark. boyle uzat?rsan?z konunun suyu
c?kar bence burda b?rakmak ?y? konular baska yere g?der ve adm?n taraf?ndan k?l?tlen?r
noldu ki lover ben kuralları bilmiorum nese herkese teşekkür ederim valla beğendiğinize sevindim ne diyim konuşamıoM LOver kızıyo hııh
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ook G?sel ?ikmi?sinBENDE ANLAMADIM NERDEN ÇIKTI BU
Çook Pardon Üstekİ Alinti YanliŞ Yerden Oldu Lover Den Alinti Olarak Okuyun LÜtfen
aayh allah seni ne etmesin bende şok oldum bakıom anlamadım acaba diom kendi yazmadı da onu mu kastedio die hehee ayyh alemsin heh derdo hihih
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ook Pardon ?stek? Alinti Yanli? Yerden Oldu Lover Den Alinti Olarak Okuyun L?tfen tamam anlad?m ben ark.kurallar? b?lmekle alakas? yok konuyu baska yerlere cekmek olmuyor yan? onu ded?m tart?sma konusu oluyr ya o yuzden ark.m?z res?m yay?nlam?s yazars?n?z alt?na yaz?n?z? olur b?ter yan? onu ded?m baska yerere cekmey?n d?ye guzel veya baska b?rsey ders?n?z(bence guzelden baska b?rsey d?yemezs?n?z)olur b?ter
k?zd?ysan?z bana ozur d?ler?m herkezden lover Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÖZÜR DİLEMENE GERENK YOKKKK KİMSE KISMAS MERAK ETMEYELİM |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Buda Benim Resmim | HaGi_1905 | 54 | 3,518 |
04-13-2022, Saat: 02:32 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bu Da Ben Adim Pusat Onceki Resmim Silinmisti | pusat41 | 10 | 878 |
04-10-2022, Saat: 04:08 PM Son Yorum: wildfang |
|
yeni bir resmim... | CReATuRE | 30 | 2,868 |
06-09-2007, Saat: 08:50 AM Son Yorum: CReATuRE |