dostum sen ?sted?n heralde bu ?s?n sonunda kalpten d?tcen ha kalp ?lac?n? al sonra devam eder?z
ne ders?n?z???
|
Firari Fırtına
07-25-2006, Saat: 04:50 PM <
Yok ben şuan rahatım . Sadece gece gözlükleri değil kör gözlüğü takan ve yarına umut bağlayan arkadaşlara kızıyorum Yahu açın gözünüzü beee
dostum b?z dunyaya um?tle bak?yoruz belk? ?ler?de deg?s?r d?ye neden olms?n koskoca evr?m teor?s? deg?st?de neden deg?smes?n:confused:
07-25-2006, Saat: 05:08 PM <
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu tarz d???ncelere cevab?m ?ok basittir ...sevgiyle,yarinlarda kime yolcundum senin denir bilinmez ama yarinlari yitirmek de pek sana gore degil gocamisim sevginin yarindaki gorusu olcaksa fikrin,bunu yureginde sondurmenin manasi ne?
07-25-2006, Saat: 05:10 PM <
samet.k Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dostum b?z dunyaya um?tle bak?yoruz belk? ?ler?de deg?s?r d?ye neden olms?n koskoca evr?m teor?s? deg?st?de neden deg?smes?n:confused:iste,bu fikri alevlemek icin gonul yoldaslarini koluna takmak lazim bu da karamsar ve vazgecmislikle umutsuzlukla olmaz!! yarinlar biziz cunku katiliyorum sana
Firari Fırtına
07-25-2006, Saat: 05:11 PM <
Bu konuda ikinizi yanlız bırakmak zorundayım . Siz devam edin , ben bu fikirleri savunamam ..
Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi