rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[SIZE="4"][b][i]Doğum günün kutlu olsun canımaplacım çok tşk ederimm çok saoll
Sana nice daha güzel doğum günleri dilerim sevdiklerinle beraber sağlıklı ve bir ömür huzurlu olman dileklerimle.....[/b][/i][/SIZE]
Iyi Ki Dogdun Sefa:)
|
estapitipiti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canımmmmmmmm sefammmmmmmmmmmmm dogum günün kutlu olsunnnn....pitipitim benim çok saol yaa unutmaki sende benim neşe kaynağımsın... bu arada kız faln dilemişsinn kızlar benden uzak Allah a yakın olsunlarr ÇOOK TŞK EDERİMM Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canim arkadasim dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun sefacimGÜSELL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TŞKLER NEHİR İNŞ DİLEDİÄžİN GİBİ OLURR ÇOK SAOL YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nice mutLu,sagLikLi yiLLara Sefa...ÇOKK SAOL NUR İYİ Kİ VARSIN CANIM BENİM MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇOOK TŞK EDERİM MESUT ABİM BENİM ÇOK SAOL BU GÜSEL DİLEKLERİN İNŞ OLUURR İYİ Kİ YANIMDASINIZ ÇOK SAOL
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ MUTLU YILLAR ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
eRCi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Doğum günün kutlu olsun SEFA sevdiklerinle beraber nice nice nice senelere inşallah.....abicim çok saol iyi ki tanımışım sizi monita Adlı Kullanıcıdan Alıntı:♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ MUTLU YILLAR ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥saol kardeşşş tşklerr >As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:doğum günün kutlu olsun kardeşim... nice yıllaratşklerr ederimm aplacımmm çok saol |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İyiki doğdun ONAÇ | Xesar | 8 | 1,020 |
02-03-2014, Saat: 07:08 PM Son Yorum: onaç |
|
İyi ki Doğdun HİSTORY :) (25.03) | ZencefiL | 10 | 1,117 |
03-28-2012, Saat: 12:00 PM Son Yorum: history |
|
İyi ki Doğdun MaSaL | CaNaT | 6 | 1,042 |
12-29-2011, Saat: 10:44 PM Son Yorum: eRCi |