lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende sevgilime giydiririmm de benidinlesene E...L iştedinlemem :yikildim:
Anket Başlığı: sewgiline mini etek giydirirmisin? |
|||
ewet giyebilir... | 1 | 4.55% | |
kendi bilir... | 5 | 22.73% | |
hayır, asla giydirmem... | 16 | 72.73% | |
Katılımcı sayısı: | 22 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
sewgiline mini etek giydirirmisin....
|
05-19-2007, Saat: 11:10 AM <
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Deniz kızına kafam takıldı, ben giyerim diyor ; fakat oylamada da hayır kesinlikle giydirmem yazmışben giyerim ama sewgilim giyemez çünkü erkek ondan hayır asla giyemez yaptım:yikildim: :yikildim:
05-19-2007, Saat: 11:13 AM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oda bilmiyorki ne yaptığınıbu yas kardeşimin düğününde de giycem o yüsden rızanın düğüne gelmemesi lazım
[COLOR="Indigo"]hangisi ewleniyor kıss...
gamzemi....anammmm kız o daha bebek[/COLOR] d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq ne ewlenmesi selodan bahsediom [COLOR="Indigo"][SIZE="3"]kız selo evlenene kadar 60 yaşına gelirsin sen :yikildim: :yikildim: :yikildim: o yaştan sonra mini etek giysen ne olur, giymesen ne olur[/SIZE][/COLOR] Alıntı:Gıyerse ayaklarından tavana asarım onu [COLOR="Indigo"]walla yaaa... ama tavana asma fikri güzel o zaman denizede gidemez[/COLOR]
05-19-2007, Saat: 02:20 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız selo evlenene kadar 60 yaşına gelirsin sen :yikildim: :yikildim: :yikildim:ewlenmio ya sünnet düğünü denizkısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewlenmio ya sünnet düğünü [COLOR="Indigo"][COLOR="Indigo"][SIZE="3"]hele şükür yaaa bende diyom ne düğünüymüş:yikildim: öle desene:yikildim: ... daha sünnet olmadımı selo dur onunla dalga geçeyim biraz:yikildim: [/SIZE][/COLOR][/COLOR]
05-19-2007, Saat: 09:40 PM <
ben giyerim
bir erkek için değmez.. Hem erkekler için mi giyinmiyoruzki.. mini eteği biz kızlar kızlar bize baksın diye giyiyoruz.. Değil mi?? Ben giyerim bir erkek için giyimimi değiştirmem... Yav güzel arkadaşlar... Eğer BAKIN SEVGİLİNİZ demiş.. giyme diye!.. Bence sevgilim diyorsa olay bitmiştir. GİYME dese giymem... Uzatmaya gerek yok... Zaten sevgilime giyme desem giyse. Bana Saygısı yoktur... Ve ben o sevgiliye ne kadar güvensem Saygısız olduğu için BİTİRİRİM.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kiz Arkadaşina Etek Giydirirmisin Giydirmezmisin..??? | experiance | 49 | 2,587 |
04-10-2022, Saat: 02:47 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi