Arkadaşlar Sormak istiyorum Acaba Türkiyede Dvletine, vatanına Lazlar kadar bağlı olan daha böyle bi topluluk var mı acaba???? Doğu ya teröristlerin olduğu bölgeye bile en çok buralı askerleri yolluyorlar bunun sebebi sizce ne?????
Cebzgviiii...(lazca sizi seviyorum demek)
|
hakiki laz geldi ve diyorki ; bir daha lazlar hakkında kötü yorum yapanın admine sikayet edilip siteden atırılması için elinden geleni yapılacaktır saygılar
şişşşt lazogulları teşekür butonu sağ tarafta unutmayınız
lazlar takmayın kardeşlerim bu forumda kendini bilmeyenler utansın ne diyeyim biz sorun yaşatmayalım herkeze sevgilerle seni seviyorum duygusuz
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim eğerbir gün yolunuz düşerse buralara bilelim ona göre müsaitseniz ortam yaratlım BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR!!!
çe berepe sağda a sotğa teşekkür olesterri mutğa on hey cobazgitu djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sorsan rizeliyim yaww ben bu kelimelrden anlamıyom bilmemen normal çünkü lazca biraz pazar ve areşende kullanılır bu yörenin dili yanii |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
a?k?m? ?ok seviyorum | jackal beyi | 16 | 865 |
04-01-2022, Saat: 01:01 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sizi rüyamda gördüm | DReaMGirL | 52 | 2,147 |
12-28-2007, Saat: 01:46 PM Son Yorum: Firari Fırtına |
|
çaldırın arayayım sizi | arayın beni | 4 | 472 |
06-19-2007, Saat: 11:10 AM Son Yorum: AsLı |
|
merhaba arkadaşlar! bir hoşgeldin demek yokmu | lazkizi_vbulletin3_import4860 | 21 | 1,159 |
05-05-2007, Saat: 12:45 AM Son Yorum: Firari Fırtına |
|
Hoş Geldin Demek Yokmu ??? | Firari Fırtına | 68 | 2,242 |
05-04-2007, Saat: 03:39 PM Son Yorum: Firari Fırtına |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi