yeni geldimm..ne yapsam acaba
Tanış Kaynaş Konu Kuralları
|
gulcin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende yeniyim admin bey yardımcı ol lütfen hoşgeldin arkadaşım konu nedir biz yardımcı olmaya çalışalım
bende yeniyim canat beyy bende istiyorummm şeyyy yardımmmmm....
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende yeniyim canat beyy bende istiyorummm şeyyy yardımmmmm.... hemen olalım nedir mevzu kardeş canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemen olalım nedir mevzu kardeş benim hiç oyuncagım olmadıı amcaaaa......
08-26-2007, Saat: 02:05 PM <
vayyyy guzel yeni arkadaslar hepiniz hosgeldiniz umarim iyi vakit gecirirsiniz
gecelerin efendisi ben sana bi oyuncak kamyon aliyim nasil olur abicim boylece yardimada ihtiyacin kalmaz yanliz benim yardfima ihtiyacim var dogum tarihimi yanlis yazmisim ve degistiremiyorum nasil yapcam ya :'(
[quote=yildiz_gozlum] vayyyy guzel yeni arkadaslar hepiniz hosgeldiniz umarim iyi vakit gecirirsiniz
gecelerin efendisi ben sana bi oyuncak kamyon aliyim nasil olur abicim boylece yardimada ihtiyacin kalmaz yanliz benim yardfima ihtiyacim var dogum tarihimi yanlis yazmisim ve degistiremiyorum nasil yapcam ya :'([/quote hessahtanmı alcan vallamı ne olur al ne olurrrrr........:tey::tey: boşverr yaa böle kalsın çıtır çıtırr yaa ne yapcan deiştiripbe kardeşim....
08-26-2007, Saat: 02:16 PM <
ole olsun bakalim kalsin bari bole .soz alicam istiyosan
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bi konu bulalım hadii | Seyduna | 0 | 611 |
01-27-2008, Saat: 04:03 PM Son Yorum: Seyduna |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi