gs'in fanatığı.......................
en cok fenerlimi var yoksa gslimi:D
|
herkez bir gün fenerli olur ama geriye kalan 364 günü GALATASARAYLI.....CANLARIM....bunu unutmayın...
09-06-2007, Saat: 12:35 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tanju kardeşim heyecanla Galatasaray a bir taraftar daha kazandıracağın günü bekliyorumFazLa umut we heycan ii deqiLdir Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:FazLa umut we heycan ii deqiLdir Büyük söz etmek hiç iyi değildir Esracım:tey:
09-06-2007, Saat: 12:43 PM <
hayaL kırıkLıqına uqrıycaqınız için ßoşuna hayaL etmenizi istemedim üzüüLmenize dayanamam
Bu kadar hassas olma tekrar tekrar söylüyorum büyük lokma ye ama büyük söz konuşmaBu şarkının bu kısmını seviyorum
09-06-2007, Saat: 01:26 PM <
ßiz takımımızdan vazqeçmeyiz Fß warken sizin takımınıza qeçicek deqiLis
Aşk Şehidi Duy sesimi fßLi oLmassan ewLenmicem snnLe :yikildim::yikildim: Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßiz takımımızdan vazqeçmeyiz Fß warken sizin takımınıza qeçicek deqiLis Ben zaten sen Fenerli olacaksın demedim kiBaşka ihtimalleri hiç hesaba katmamışsın
09-06-2007, Saat: 01:56 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben zaten sen Fenerli olacaksın demedim kiBaşka ihtimalleri hiç hesaba katmamışsınßen zaten fenerLiyim anLamadım ki şimdi ne demek istediqini |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
?sttek? ?yen?n Avatarimi,n?ck?m? Yoksa ?mzasimi G?zel? | ROSE | 318 | 9,091 |
01-14-2007, Saat: 12:45 AM Son Yorum: Rüya Güzeli |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi