haa €wt SerSi aßim geCeSini gündüSüne katyo hep forumda SürekLi payLa$ım yapıo ßenCe Cok hakedio:tolga:
Âh be.
|
ѕqρα кJмя , Qetesh ve Rüya Güzeli Hakkında .
|
|
haa €wt SerSi aßim geCeSini gündüSüne katyo hep forumda SürekLi payLa$ım yapıo ßenCe Cok hakedio:tolga:
Âh be.
sagol pckom sen olmazzsan bızı savunacak kımsemızde yok
![]() ![]() ![]() :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
AqLama ßea
Sanki yönetim de ߀nim SöLememi mi ßekLiodu peeeehh ßiS ßöLe de iiyiS €LLe$mein şşş ; dime SerSii![]()
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AqLama ßea benı v.ı.p yapanı vurruk ulen bız böle ıyıyık :yikildim::yikildim: gerenk yok yapacaksanız admın yapında bıseye yarasın :yikildim::yikildim::yikildim: dıme pckom ![]() ![]() ![]()
09-10-2007, Saat: 12:11 PM <
Zaten kim ne kadar konu açmı$ ßeLLi tecruße puanLarıyLAda anLaşıLıyo. Ama önemLi oLan haketmek. ßana ßi v.ı.p damqası wuruLsa noLcak wuruLmasa noLcak
ama sonuçta ßurda ßikaç kişi hak ediyoLar demi$ hakettiqimize inanmı$ önemLi oLan o
ahhaha ßana pm atıpta rep iSteyenLere ne demeLi
![]() :yikildim:
Âh be.
esra salla benım kı sakaydı ölesıne söledım vıp uyelıge gerenk yok pc kopatala muhabbet edıyoz surda vıp uuye olsamda ısızınle muhabbet edıcem olmasamda
![]() ![]() ![]() :onun ıcın benı baglamaz v.ı.p uyelık
09-10-2007, Saat: 12:25 PM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahhaha ßana pm atıpta rep iSteyenLere ne demeLißenmiymişim o :S
09-10-2007, Saat: 12:28 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esra salla benım kı sakaydı ölesıne söledım vıp uyelıge gerenk yok pc kopatala muhabbet edıyoz surda vıp uuye olsamda ısızınle muhabbet edıcem olmasamdayha ßiLiyorum anLatmak istediqimi sanırım tam net anLatamadım. Sanki sizinLe muhaßßet ederken V.I.P üyeydik V.I.P üye oLmamız hiç ßirşeyi deqiŞtirmez.Hem oLmayız
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Üyeliğim Hakkında | Qetesh | 2 | 1,413 |
05-28-2011, Saat: 12:37 AM Son Yorum: Leader |
|
| konularım hakkında bir ricam var. | *Asİ-yÜrEk* | 9 | 1,161 |
03-14-2008, Saat: 06:58 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|