haa €wt SerSi aßim geCeSini gündüSüne katyo hep forumda SürekLi payLa$ım yapıo ßenCe Cok hakedio:tolga:
Âh be.
ѕqρα кJмя , Qetesh ve Rüya Güzeli Hakkında .
|
haa €wt SerSi aßim geCeSini gündüSüne katyo hep forumda SürekLi payLa$ım yapıo ßenCe Cok hakedio:tolga:
Âh be.
sagol pckom sen olmazzsan bızı savunacak kımsemızde yok :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
AqLama ßea Sanki yönetim de ߀nim SöLememi mi ßekLiodu peeeehh ßiS ßöLe de iiyiS €LLe$mein şşş ; dime SerSii
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AqLama ßea Sanki yönetim de ߀nim SöLememi mi ßekLiodu peeeehh ßiS ßöLe de iiyiS €LLe$mein şşş ; dime SerSii benı v.ı.p yapanı vurruk ulen bız böle ıyıyık :yikildim::yikildim: gerenk yok yapacaksanız admın yapında bıseye yarasın :yikildim::yikildim::yikildim: dıme pckom
09-10-2007, Saat: 12:11 PM <
Zaten kim ne kadar konu açmı$ ßeLLi tecruße puanLarıyLAda anLaşıLıyo. Ama önemLi oLan haketmek. ßana ßi v.ı.p damqası wuruLsa noLcak wuruLmasa noLcak ama sonuçta ßurda ßikaç kişi hak ediyoLar demi$ hakettiqimize inanmı$ önemLi oLan o
ahhaha ßana pm atıpta rep iSteyenLere ne demeLi :yikildim:
Âh be.
esra salla benım kı sakaydı ölesıne söledım vıp uyelıge gerenk yok pc kopatala muhabbet edıyoz surda vıp uuye olsamda ısızınle muhabbet edıcem olmasamda :onun ıcın benı baglamaz v.ı.p uyelık
09-10-2007, Saat: 12:25 PM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahhaha ßana pm atıpta rep iSteyenLere ne demeLi :yikildim:ßenmiymişim o :S
09-10-2007, Saat: 12:28 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esra salla benım kı sakaydı ölesıne söledım vıp uyelıge gerenk yok pc kopatala muhabbet edıyoz surda vıp uuye olsamda ısızınle muhabbet edıcem olmasamda :onun ıcın benı baglamaz v.ı.p uyelıkyha ßiLiyorum anLatmak istediqimi sanırım tam net anLatamadım. Sanki sizinLe muhaßßet ederken V.I.P üyeydik V.I.P üye oLmamız hiç ßirşeyi deqiŞtirmez. Hem oLmayız |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Üyeliğim Hakkında | Qetesh | 2 | 1,195 |
05-28-2011, Saat: 12:37 AM Son Yorum: Leader |
|
konularım hakkında bir ricam var. | *Asİ-yÜrEk* | 9 | 760 |
03-14-2008, Saat: 06:58 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
İmza hakkında Son isteğim.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 7 | 684 |
09-05-2007, Saat: 09:26 PM Son Yorum: #$3R$3RI# |