hehehe yok o öbür konudaydı şimdi ciddi ciddi katılıyom bak az ciddi olduğum anlar biri ha
Anket Başlığı: gelecegınmı-arkınmı |
|||
arkadasım tabıkıde | 5 | 23.81% | |
bılmıyorum | 2 | 9.52% | |
gelecegımm | 14 | 66.67% | |
yorum yok | 0 | 0% | |
Katılımcı sayısı: | 21 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
gelecegınmı-arkınmı
|
10-12-2007, Saat: 05:51 PM <
yok bi konuda gülertek katılıyodum şimdi ciddi anlamda katılıyorum haklısın
10-12-2007, Saat: 06:22 PM <
bayramdan öncede tanıyoz seni hep aynıydın sen adda abla nereye gitti AD DA gitti
10-12-2007, Saat: 06:26 PM <
bu konuda ben sunu sölemek isterim
arkadaslık dosluk b ir yere kadar insanlar ömur boyu birlikte olmazlar fakat insan dusmanından korktuqu kadar dostundanda korkmalıdır dusmanın ne zaman sana zarar wereceqini bilirsin ama dostunun ne zaman sana zarar wereeceqin i kestiremessin bu durumda qeleceqim demek en mantıklı olanıdır çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bayramdan öncede tanıyoz seni hep aynıydın sen adda abla nereye gitti AD DA gittibı keremm ben cok onceden varım sen yenı tanıossunn ne ablasııı ben senden goccugumm hem o adda ya gıttı deıl attaya gıttı:yikildim::yikildim::yikildim:jnm
10-12-2007, Saat: 06:34 PM <
arkadaşlar siz beni bırakın ben addayı oyalarım siz canınızı kurtarın
yok ya kızma tmm tmm sende normal birisin heee tmm ya ben yarın izmire geliyom maça orada kim var el kaldırsın
konuyu deıstırmee cıkıtaaaa arkadaslar sız buna bakmayınn ben hecte sınırlı deılımm kacmyaınn gelın
10-12-2007, Saat: 06:43 PM <
şimdi böyle diyo ben neler çekiyorum bilmiyosunuz kaçın girmeyin buraya piskopat bi bayan feministte zor aldılar geçen beni elinden hala bi böbreğimi arıyoz
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi