Anket Başlığı: sizce ramazanda alkol almak qünahmıdır |
|||
qünah | 30 | 88.24% | |
qünah deil | 4 | 11.76% | |
Katılımcı sayısı: | 34 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
S!zce RamazaNda aLkoL kuLLaNmaq qüNahmıdıR..
|
içki her zmn günahtır ama her koyun kendi bacaından asılır bnm düşünceme göre(dikkat kitabımızı yorumalmıorum) bn içki içmei seven bi insanım arkadaslar,toplanıp muhabbet falan sadece bunu yaptıım için cehhendemde yanacaksam razıyım.Kul hakkıyla,hırsızlıkla,kalp kırmayla,insanlara kötülük yapıp acı çektirme gibi şeylerle yancaıma sadece içki içmekle yanarım
sh@q Adlı Kullanıcıdan Alıntı:içki her zmn günahtır ama her koyun kendi bacaından asılır bnm düşünceme göre(dikkat kitabımızı yorumalmıorum) bn içki içmei seven bi insanım arkadaslar,toplanıp muhabbet falan sadece bunu yaptıım için cehhendemde yanacaksam razıyım.Kul hakkıyla,hırsızlıkla,kalp kırmayla,insanlara kötülük yapıp acı çektirme gibi şeylerle yancaıma sadece içki içmekle yanarım işde beNm krdsM ..yha...:A::A:bNm dusuNcem de seNInNLe ayNı ama bbeN arkdsLra ifade edeemedm..:A:BENİ YANLIS ANLADILAR..
krdesim ben sana bosna demiom kitap oku diye anlatmak istediini anlatamıosun bak:yikildim:
miley17:eheheheh:hihimiley17: hakLısıN abi yhaaa miley17:yRN baNa musaNıN cocuqLaRı Tayyip ve erdoqaNı qtiR okuyummiley17:miley17:miley16:
aga sen daha kitabın adını yazamadın be:yikildim:musanın çocukları tayyip ve emine erdoğan olcak tayyip ve erdoğan deil:yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi