noldukı cnm yhaa
Modifiye Car's
|
10-16-2007, Saat: 02:56 AM <
büyük büyük sözler verdi bana korkuyorum ama hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Bir montaj bir photoshop sezer gibi oldum.. =P En çok sevdiğim araçlardan biri bu.. Zaten favori markam Dodge ve Wolkswagen'dır.. Çok hoş fotoğraflar var.. Mustang'i seven arkadaş için de Dodge Charger'a bir bakmasını öneriyorum onu da sever diye düşünüyorum.. Kaslı aracın yeni görünüşü de eskisini aratmıyor gözümde ama klasikler başkadır..
http://www.dodge.com/en/2008/charger/ xOuzhanx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bir montaj bir photoshop sezer gibi oldum.. =P En çok sevdiğim araçlardan biri bu.. Zaten favori markam Dodge ve Wolkswagen'dır.. Çok hoş fotoğraflar var.. Mustang'i seven arkadaş için de Dodge Charger'a bir bakmasını öneriyorum onu da sever diye düşünüyorum.. Kaslı aracın yeni görünüşü de eskisini aratmıyor gözümde ama klasikler başkadır.. orjinalini de koyayım kardeş problem yokk xOuzhanx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bir montaj bir photoshop sezer gibi oldum.. =P En çok sevdiğim araçlardan biri bu.. Zaten favori markam Dodge ve Wolkswagen'dır.. Çok hoş fotoğraflar var.. Mustang'i seven arkadaş için de Dodge Charger'a bir bakmasını öneriyorum onu da sever diye düşünüyorum.. Kaslı aracın yeni görünüşü de eskisini aratmıyor gözümde ama klasikler başkadır.. oke bakarımm ya güseL yorum içn sağoL ya bide rep de verebiLisnn |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Modifiye Nedir?.. Modifiye İle İlgili Teknik Bilgiler... | roket55 | 1 | 617 |
04-14-2022, Saat: 06:52 AM Son Yorum: wildfang |
|
SanaL Modifiye.! Kendime AittiR xD | Son Noktam | 22 | 2,472 |
05-11-2009, Saat: 11:02 PM Son Yorum: Son Noktam |
|
mOdİfİyE eDiLmİş aRaClAr | DeRiN_SeSsİzLiK | 1 | 972 |
02-06-2009, Saat: 08:45 PM Son Yorum: DeRiN_SeSsİzLiK |