YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Merak ettim sonra sana değiş ayakkabıları falan demedimi yoksa bu çok yakışmış kalsın mı dedimiLLet modayLa yeni yeni şeyLerLe kafayı ßosmuş neLer çıkarıyoLar ßaksanıza dedi ardından da Nuray hocanın ( müdür yardımcısı ) ßu modadan haßeri warmı dedi daLqa qeçtii hocam sınıfa qidip deqiştireßiLirmiyim dedim hee ßu moda ßni kesmedi diosun yani dedi :yikildim: sni asLında ayakkaßısıs doLAştırmak Lzm okuLda dedi ßi ders ßoyunca o ayakkaßıLarLa dinLedim dersi ztn video ßitmişti nerdeyse ßnLe iLqiLenmekten
aLLahım bi daha yapmıcam ouff resiLLik
|
10-25-2007, Saat: 12:42 PM <
Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herhaLdemi kesinLikLemi heraldeyi seçtim
Yanlız olay aklıma çok ilginç bir anımı getirdiBen her zaman maç yapabileceğimiz ihtimaline karşı kramponlarımı kaloriferin arasına sıkıştırmıştım birde bizim okulda jöleli saçlar yasaktıJölemide oraya saklamıştım okulda jölelerdim saçları az yıkatmadılar bana kafamıO yüzden sürekli hasta olurdumSıkıştırdığım herşeyi disiplin kurulu aramasında yakalattımDisiplin kurulu başkanı sordu evladım başka bişey kaldımı evden getirmediğin Dedim hocam daha çok varda yer olmadığı için getiremedimHerkes güldü bende milleti güldürüp cezadan yırtmıştımAma bu senin durum ayrı bir güzel
10-25-2007, Saat: 01:20 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heraldeyi seçtimkendini herhaLdeLEre umutLara kaptırma aßi Çok düşünüp az umutLanmak her zmn iidir
10-25-2007, Saat: 01:22 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yanlız olay aklıma çok ilginç bir anımı getirdiBen her zaman maç yapabileceğimiz ihtimaline karşı kramponlarımı kaloriferin arasına sıkıştırmıştım birde bizim okulda jöleli saçlar yasaktıJölemide oraya saklamıştım okulda jölelerdim saçları az yıkatmadılar bana kafamıO yüzden sürekli hasta olurdumSıkıştırdığım herşeyi disiplin kurulu aramasında yakalattımDisiplin kurulu başkanı sordu evladım başka bişey kaldımı evden getirmediğin Dedim hocam daha çok varda yer olmadığı için getiremedimHerkes güldü bende milleti güldürüp cezadan yırtmıştımAma bu senin durum ayrı bir güzelaßi snn ki daha ii ßnm durumum ayrı ßir qüzeL deqiLde ayrı ßi reziLLik Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendini herhaLdeLEre umutLara kaptırma aßi Çok düşünüp az umutLanmak her zmn iidir kesin deyipte yeni bir mağlubiyet almayım diye öle dedim
10-25-2007, Saat: 01:27 PM <
herhaLde dedin kendinden emin deqiLsin kendinden emin oLmayan ßiri ztn hep maqLußiyettedir :yikildim:
demek öyle tamam sen kaşındın kesin hemide %100 kesin
ha bu arada gaza gelmedim ona göre Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aßi snn ki daha ii ßnm durumum ayrı ßir qüzeL deqiLde ayrı ßi reziLLik Bazen rezillikler hep tatlı anılar halinde kalırMesela şu varBir keresinde yağmur yağıyor bardaktan boşanırcasına ben dışarda top oynuyorum arkadaş bi çelme taktı okul kıyafetleriyle pat suyun içineHoca sordu Yılmaz oğlum sizin evde sularmı kesikti neden burda banyo yapıyosunHocam dedim sırtımı keseleyecek kimse yoktu ben burada siz gelip iki kese atarsınız diye yıkanayım dedim..Sınıf koptu düştüğüm ıslanan çamurlanan elbiselerimi yanayım sınıfın gülmesine sinirlenip kulağımı çeken hocayamı Allah razı olsun Esra ya sayende anılarımı tazeledim
10-25-2007, Saat: 01:42 PM <
lisede bizde de öyleydi sınıf 1. kattaydı hep camdan girerdim sınıfa sorun olmazdı ama süperdi senin hikaye
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Daha dumur olmadım ama .. | ask_sehidi | 17 | 3,294 |
04-18-2011, Saat: 02:27 PM Son Yorum: ask_sehidi |
|
bi daha iiLik yapmııcam ! xD | PesmisT GirL | 17 | 1,718 |
05-30-2008, Saat: 07:22 PM Son Yorum: Seyduna |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi