çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ben muz yemem ama yediririm anladın sen onu
hızlı yaşadın çabuk gitme yavaş daha bebeksin
beni elinde büyüttt abeee nolursunnnnmuz dükkanı sahibi bizizzkine sen bilmiyosun mu
şşş bebek benide aranısa alın
|
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ben muz yemem ama yediririm anladın sen onu beni elinde büyüttt abeee nolursunnnnmuz dükkanı sahibi bizizzkine sen bilmiyosun mu
12-12-2007, Saat: 02:45 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:len gökhan bu kız senın kardesın mımolm meraktan ölcem : benim kardeşim olsa emin ol böyle olmazdı miley14:miley14: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:len gökhan bu kız senın kardesın mımolm meraktan ölcem : Cinayetle suçlamaslar beni dimeee
12-12-2007, Saat: 02:47 PM <
Boncuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni elinde büyüttt abeee nolursunnnnmuz dükkanı sahibi bizizzkine sen bilmiyosun mu iyi işte muz verenlerin çok olur :tey::tey::tey: çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim kardeşim olsa emin ol böyle olmazdı Boncuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu formum neresinde cinsiyet yazıyokine benmi görmedimTutma beni haırrr dokunma bana canımı yakıyosun serserriiiiiiiiii Hıcbı yernde............Yaw sen nesın ansıl bısıysın .............BEn sana kız dedımde gaf yapmadım dımı ......: tutmuyorum tamam çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi işte muz verenlerin çok olur :tey::tey::tey: biz satıcıyız abeeee Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hıcbı yernde............Yaw sen nesın ansıl bısıysın .............BEn sana kız dedımde gaf yapmadım dımı ......: tutmuyorum tamam Şimdi futbol takımı gibi cinsiyetidemi deiştirsem |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bende geldim... benide alsanıza aranıza:D | coNrad | 18 | 1,236 |
04-14-2022, Saat: 02:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
benide alırmısınız aranıza??:) | esra_55 | 28 | 949 |
04-13-2022, Saat: 10:01 AM Son Yorum: wildfang |
|
Benide aran?za al?rm?s?n?z? | kayya | 10 | 724 |
04-04-2022, Saat: 10:09 AM Son Yorum: wildfang |