Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
donarak ölürsem:D
yani sonuç ne
kansermi olmam gerekBig Grin
Ara
Sağol Kartal ım Asya nın yanlış bişey söylediğini düşünmüyorumSmileAma dediğim gibi hayatınızda yaşadığınız herşeyden iyi yada kötü bir ders almasını bilirseniz aslında neyin ne kadar değerli olduğunu anlarsınızSmile
Ara
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yani sonuç ne
kansermi olmam gerekBig Grin

Sımdı burda Kötu adam olarak bırının bısey yapması lazım :yikildim::yikildim::yikildim: Iyı adam olarakta benım devreye gırmem lazım:yikildim::yikildim: yanı senın kanser olup benımde öle ıste :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
tm yaaa öleyimde kurtulun bendenSmile

Alıntı:
bu arada kötü bişi anladıysan ki eminim anlamadın
kırmak üsmek gibi bi amacım yok
Ara
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sımdı burda Kötu adam olarak bırının bısey yapması lazım :yikildim::yikildim::yikildim: Iyı adam olarakta benım devreye gırmem lazım:yikildim::yikildim: yanı senın kanser olup benımde öle ıste :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
erol abi fun clubtan birilerinimi çağırsak
Ara
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erol abi fun clubtan birilerinimi çağırsak

Nurı alco daha cazıp gelıyo :tey::tey::tey:onlardan cagıralım :ÇDBig Grin:Big GrinBig Grin hem sne ölme Cıkıta olsun Big GrinBig GrinBig Grin:
Ara
ewt çiki ölsünBig Grin

nuri abi süründürüo beBig Grin
erol taş kalpli ama ii birirBig Grin
Ara
Big Grin aklıma firuzenin ŞarkıSı GeLdü Ya DonaRak ÖlürSemi GörünCe Vardıya ßir Tane Ya €vDe YoKSan :yikildim:
Ara
içim üreperiyor ya ewde yoksan:S
Ara
çok komiksin asiaaaa çokkk...=)
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi