galatasayar tabi ki..
Anket Başlığı: Hangi Tak?mL?s?n?z |
|||
Fenerbah?e | 46 | 38.98% | |
Galatasaray | 40 | 33.90% | |
Be?ikta? | 26 | 22.03% | |
Trabzonspor | 0 | 0% | |
Di?er | 3 | 2.54% | |
Milli tak?m =) | 3 | 2.54% | |
Katılımcı sayısı: | 118 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Hangi Tak?mL?s?n?z ??
|
her yerde her sitede galatasaray ?st?nl??? var
tabiki cimbom.
ÖLÜMÜNE KADAR GALATASARAY zaten forumun çoğu bizim taraf .. arkadaşlaar yanlış yolda olanlarda dönsün bence ! =)) fb liler gibi =)
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?L?M?NE KADAR GALATASARAY zaten forumun ?o?u bizim taraf .. arkada?laar yanl?? yolda olanlarda d?ns?n bence ! =)) fb liler gibi =) ta? geldi kafama yoq a?k?m ben b?le iyiyim hem ben d?nekmiyim alla alla w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ta? geldi kafama yoq a?k?m ben b?le iyiyim hem ben d?nekmiyim alla alla alllaa alllaaa ta? deil kaya gelcek yak?nda a?k?m ... benm i?in d?nmezsin ?lemii .. hem ho? fenerbah?e tak?m?n?n ezeli d?nek ki yani ba?tan d?nek tak?m? o y?zden all??k?ns?n?z siz d?nmeye bi?icikler olmazz. =))) p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alllaa alllaaa ta? deil kaya gelcek yak?nda a?k?m ... benm i?in d?nmezsin ?lemii .. hem ho? fenerbah?e tak?m?n?n ezeli d?nek ki yani ba?tan d?nek tak?m? o y?zden all??k?ns?n?z siz d?nmeye bi?icikler olmazz. =))) aip aip. bide mod olacan a?k?m ha YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lemmmm Damat Noluyo Bak?m Burda Sopa ?st?yon Gal?ba Sen ASLAN AB?M BENM ARKANDAYIM AB?J?MMM =D=D
HEHEH Kardeşim benim yaff döfcemde bunu da sefiyom kıs kıyamıyom işte neese yinede yannış yapmas ya yaparsa haberiö olsun lem ibo takım değiştir bi an önce
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hangi mevsim? | PrinceSs | 22 | 1,081 |
04-10-2022, Saat: 04:25 PM Son Yorum: wildfang |
|
hANGİ BURÇSUNUZ? | PrinceSs | 127 | 4,950 |
04-10-2022, Saat: 04:19 PM Son Yorum: wildfang |
|
|Hangi şehrin kızları daha güzel| | experiance | 10 | 543 |