maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak bi kurtulma yoluna var canumm söliyimmi
Söyle Balum
İtiraf Ediorum (=
|
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak bi kurtulma yoluna var canumm söliyimmi Söyle Balum _gamsizim_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Büyük Felaket olurrdu hıhı bizde felaket görmüş olurduk €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahh gamsızım, gamsız kedersiz arkadaşım .. Kötü oldu, üzüldüm senin adına .. ( Ohhh ) Hıh miley13: kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm
söliyim şekerimm gideceksein bütün bunalrı yaptığın kişilerden helallik istiyeceksinn .. hani belki yaptıklarını açıklamak istemiosanda hakkını hellal et diyicen maşşallah senin de hellalik istiyiceğin listen bayağı bi kalabalık benden bukdar cnumm koly gelsin:
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:söliyim şekerimm gideceksein bütün bunalrı yaptığın kişilerden helallik istiyeceksinn .. hani belki yaptıklarını açıklamak istemiosanda hakkını hellal et diyicen maşşallah senin de hellalik istiyiceğin listen bayağı bi kalabalık benden bukdar cnumm koly gelsin: Hakkını helal et dizisi gibi oldu _gamsizim_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hıh miley13: kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm Hades kılıklı
başka çaren yok balumm oy sende pekbi kötüymüşün açktırmıon hiçte
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bi itiraf daha | djseninim | 6 | 526 |
04-14-2022, Saat: 06:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Benden de bi itiraf...Çağlamı Seviyorum...:D | coNrad | 1 | 482 |
04-14-2022, Saat: 01:59 PM Son Yorum: wildfang |
|