simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim:yok ya ne bedduası estapitipitii olur mu öle şey.ağzımdan çıkıvermiş bi an.bu parmaklar neler yazıyor ole yaavv yok yok bılıyorum ıstemıyorsunuz benı burada
Ben Geldimmmmmmm.hos Geldin Deyin:d:d:d
|
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam bende dıyodum kı lan kımse sallamaz benı ne varlıgım nede yoklugum bellı olmaz bıle dıyordum gozlerım yasardı valla al şu mendili sulugöz nolcak.salya sümük birbirine karıştı şu hale bak piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu parmaklar neler yazıyor ole yaavv yok yok bılıyorum ıstemıyorsunuz benı burada nihayet anladın simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nihayet anladınole olsun bunlarıdamı gorecektım ben speedy ve simla ıkınızıde mırasımdan mahrum edıyorum mıras: bı takma dıs,sumuklu bı mendıl,tekdısı kalmıs bı tarak,arthopoda şubesınden cafercan adında bır adet orumcek.... The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:waiii naber yaaaa kanka napıon speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MümKÜnü Mü Var PiKo UnuTuLaßiLir MisiN , yoKLuÄžunn Taßii ßeLLi SeLPaK isTerSin mi yaaa speedy canım ver bi selpakta bana niyeyse ben de çok ağlamaklı oldum.kimse benim yokluğumda aramıyooo:'(
04-20-2008, Saat: 12:47 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ole olsun bunlarıdamı gorecektım ben speedy ve simla ıkınızıde mırasımdan mahrum edıyorum qıjıX ßen araDa KayNaDııM seniN OLsun onLar ßen isTemiorum senDen hijßi$e piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ole olsun bunlarıdamı gorecektım ben speedy ve simla ıkınızıde mırasımdan mahrum edıyorum speedy canım naptık biz
04-20-2008, Saat: 12:48 AM <
simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa speedy canım ver bi selpakta bana niyeyse ben de çok ağlamaklı oldum.kimse benim yokluğumda aramıyooo:'( AraYan oLuoR Cnm ßiTaem ßizLer VarıHHh YaHHHHHHH |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ho? Geldin Demeyen ?ls?n :) | ?staNbuLLs | 17 | 1,062 |
04-09-2022, Saat: 02:50 PM Son Yorum: wildfang |
|
!?!?!?! BeN GeLDiMmMmMmM !?!?!?! | sL@yeR | 20 | 1,090 |
04-06-2022, Saat: 01:16 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bana Hoş geldin Yok mu? | yaralı@ kalp | 14 | 1,405 |
01-09-2012, Saat: 05:15 PM Son Yorum: acemhe |