katılmıyorum herkes ben olamaz
_TesTi DoLduR, KenDini TanıT
|
NİCKİNİZ :
_AL0n3_ MESLEGINIZ:
and lisesi öğrencisi =(( BURCUNUZ: akrep BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER:
fransızca ARABANIZIN MARKASI (Arabaniz yoksa hayalinizdekini yazin): PARFUMUNUZUN MARKASI:
pur blanca-xo EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: Ata demirer sinem ve miray =))
EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: cansu OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?:
kemaL sunaL =))
SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN: teyzemin hediesi olan tuhaf bi kolye ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: yılan :S
TATIL ICIN IDEAL YERINIZ: Marmaris BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: yoq
ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?: a-Hayatta hickimsenin hatiri icin kendi fkrlermi sölemekten wazgeçmem
b-ben benim sahp oldklarma sahp olduum icin cok şansliyim c-Herkesin sandiginin aksine,ben fazlasyla yufka yürekliimdr =)
d-Kimse lafta gerektiinde ortlğı toparlamak konusunda elime su dokemez
EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI:
beyaz show CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY:
göz kalemi-stick AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK: fazlasyla kontr harcamşmdr =)) BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP
BOZULUR?: çikolata =) KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN *** *** YAPTIGINIZ BI$EY: alşwrş-makyaj saç giyim vb konlarla uğrşmak DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI:
nanee nane =)) EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI: ajdar =)
NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?: aldatan yalan atan YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR: cafe's SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?:
fazlasyla sırıtarak =)) ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?: hçkmsenn =) çnkü şuan fazlsyla mtluum SIZCE 10 YIL SONRA NASIL, NEREDE, VE NE YAPAN BIRI OLACAKSINIZ?: bi oklda öğretmenlk yaparken tkrdağ-ankra fln olblr =) ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: geçen yılı COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: hakettiği btn lafları sölerim.insanı şiddetle deil laflarmla ezerim =)) BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: arkdşmn bnm içn yazdıı mektplar KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: bilmem =))) kendmi öwmeyi sewmem =)) KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?:
arkdşarmn =) bnim gbi brni çektqleri içn =)) SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?:
bilmem...ii bri olrsa arkmdan iş yapmaz gerçk bi arki olrsa belkii .. SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: onn dwrndıı gbi =) FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: br çk arkdş =) FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN TATSIZ BIŞEY:
yoq FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: herkes ... =)) FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: yapılan yorum ve konuşmalar =) SON OLARAK..... BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ
dostlk ortmı umdm we bldm =)
06-10-2008, Saat: 01:40 AM <
NİCKİNİZ :Patikli_Penguen
MESLEGINIZ:öğrenci
BURCUNUZ:koç BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER:az buçuk ingilizce/yok ARABANIZIN MARKASI (Arabaniz yoksa hayalinizdekini yazin):peugeuto 206 isterdim şuan PARFUMUNUZUN MARKASI:she EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?:sinirliyken herşeye EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?:babamla OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?:EMRE BELÖZOÄžLUyla SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN:yok ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN:örümcek cinsleri TATIL ICIN IDEAL YERINIZ:kayseriyi tek geçerim deniz yoq ama olsun BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER:bu aralar o bana aşkum ben ona aşkom ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?: a-Hayatta hickimsenin hatiri icin.............. b-.................... icin cok şansliyim c-Herkesin sandiginin aksine,ben.saf deilm......... d-Kimse..........konusunda elime su dokemez EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI:serap ezgünün CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY:şeyyy hani kıslara lasım olur basen:$:yikildim: AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK:yok BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?:kola KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN *** *** YAPTIGINIZ BI$EY:yok DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI:gülben ergen milat----kazım koyuncu işte gidiyorum: EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI:MEHMET ALİ BİRAND NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?:şımarık kendini bi b*k zanneden biri YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR:kadıköy-moda sahili SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?:oley be oleyyy ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?:osmanın SIZCE 10 YIL SONRA NASIL, NEREDE, VE NE YAPAN BIRI OLACAKSINIZ?:işinde gücünde belki yeni ewli ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?:sallaaa COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?:sessiz sakin çıkarım o kişinin hayatından allah kimsenin yanına bırakmazmiley20: BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI:kolyem KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ:hırs we azim KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?:kraldan çok kralcı birinin SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?:bilmem SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?:kötü FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY:biii sürü arkdaş FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN TATSIZ BIŞEY:yoqq FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR:bu aralar delikanlı_yürek,çikitamuz,antisos,maviboncuq,biricigimmiley20: FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?:karikatürleri SON OLARAK..... BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ korkunç resimler ararkene çok ii insanlarmiley20:
06-10-2008, Saat: 01:45 AM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya nefret ediorm o adamdan tabiki şahsi fikriniz arkdaslarım ben sewiyorum kendisini 1000tane oyum olsa onun olsun hepsi bu kdr siyaset yeter bence :pisik:
08-13-2008, Saat: 03:39 AM <
NİCKİNİZ :chulsuzz peri!
MESLEGINIZ:öqrenci... BURCUNUZ:oqlak BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER:iqzc. azıcık biliorum ARABANIZIN MARKASI (Arabaniz yoksa hayalinizdekini yazin):yok PARFUMUNUZUN MARKASI:adidasxD EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?: kendime qülerimxD EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?: kankam OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?: luqano-semih-kezman-şnışer SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN:mualla+pakize çizdiğim karekterler ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN: TATIL ICIN IDEAL YERINIZ: BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER: ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?: a-Hayatta hickimsenin hatiri icin...... icin cok şansliyim c-Herkesin sandiginin aksine,ben ç0k qülerim d-Kimse grafiti konusunda elime su dokemez EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI:yaprak dökümü+avrupa yakası CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY:qöz kalemi+parfüm AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK:hiç bişeyy BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?:bamya+cipsss KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN *** *** YAPTIGINIZ BI$EY: DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI:ismail yk nın tüm şarkıları EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI:ismail yk NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?:herkes hak eder YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR:davutpaşa+prenses cafe SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?ölerim ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?:ablamın SIZCE 10 YIL SONRA NASIL, NEREDE, VE NE YAPAN BIRI OLACAKSINIZ?: ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?: COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?: qüler qeçerim salla qitsin...qibilerinden BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI: hepsi özeldi KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ: pratikimxD KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?: ....... SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?: ewed.. SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?: normall FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY: arkilerle tanısmakk FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN TATSIZ BIŞEY: yoq...... FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR: nry8 FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?: herseyi SON OLARAK..... BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
kendini tarif et robot resmin ortaya çıksın... | CReATuRE | 11 | 1,500 |
04-10-2022, Saat: 04:13 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi