Ben Bıraktım..Bu Sızın kacıncı Ayrıcalık Talep Etmenız...

| 
					biraz abarti olacak ama :$
				 | 
| 

04-28-2008, Saat: 12:55 PM <

sersi sen modmusun hayir ilgilimisin hayir bu konu ilgiliye acildi ilgililer ilgilensin lutfen deisirse ne ala deismesse yapilacak birsey yok ?  BIZ ZATEN HAKSIZLIK TALEP ETMIYORUZ HAKKIMIZ OLAN BISEYI ISTIYORUZ OLECEK DEILLER YA DEISSELER ARTI IKI KERE NICK DEISEN HIC YOK SANKI BU FORUMDA !!! 

04-28-2008, Saat: 12:56 PM <
		 Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Bıraktım..Bu Sızın kacıncı Ayrıcalık Talep Etmenız... Ahahaha  sanki taLep ettikde oLdu  + ben bu konuda bir ayriCaLik Görmüyorum ... ArkHe-ZeCh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersi sen modmusun hayir ilgilimisin hayir bu konu ilgiliye acildi ilgililer ilgilensin lutfen deisirse ne ala deismesse yapilacak birsey yok ? Bana Trıp Atma.. Ben Degısmıcek Dıyosam Degısmıcezk...    hele senın kı hıc degısmıcek..     ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahahaha OlabıLır görmek ıcın bakmak gerekır...     

04-28-2008, Saat: 01:04 PM <

Eski:Esra-ýþýk Yeni:BÝR_YAÐMURDA Eski : BÝR_YAÐMURDA Yeni : Yorgun Yürek Eski:_LaNeTh Yeni:MaThPaCEski: Mathpac Yeni: By LaNeTh bunlar deismesi icin yeterli kanit bence sersi sen kimsinki modlar sana ayricalikmi yapior yada sen bu forumda kiyaklimisin ne alaka deisecek sende goruceksin   | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 | 
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| avatar biraz büyük görünsün.... | HIÇKIRIK | 49 | 4,087 | 01-29-2008, Saat: 09:44 AM Son Yorum: HIÇKIRIK | |