Sevda masalı gitti geldi
Delikanli_yurek gitti geldi
Firari Fırtına gitti geldi
Yokmu arttıran gitti geldi.
Delikanli_yurek gitti geldi
Firari Fırtına gitti geldi
Yokmu arttıran gitti geldi.
SEvda Masalı Abla hoşgeldin
|
05-05-2008, Saat: 10:11 PM <
Sevda masalı gitti geldi
Delikanli_yurek gitti geldi Firari Fırtına gitti geldi Yokmu arttıran gitti geldi. SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: :yikildim: istedin Baklava Olsun ya yapariz tabi ama deniz dogru söyledi asil sen yapman lazim öncelikle tşkler ama ben öyle sanal baklava istemem gerçek olmalı ayrıca bencede yani biz yapınca utanmalısınız
suna bakk yaa nakorr seyy yaptip koyduma dua etsene senn
hem bende utanmiyom erkek aschilarda var delikanli yürek hakli
05-07-2008, Saat: 04:54 PM <
Abla ben sana kargoyla hakikisini göndereyim yenemoku uzatma dua et bu kadar yaptığına nankörlük etme erkek aşçılarda var yani.Hem madem beğenmedin sen yapta seninkini görelim.
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:suna bakk yaa nakorr seyy yaptip koyduma dua etsene senn ua ederim hergün Allahıma sen bizi kötülüklerden koru iilikten doruluktan ayırma die ama bu konuda etmem hakiki olmalı marifetin görelim bakalım baklavada iimisin die Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abla ben sana kargoyla hakikisini göndereyim yenemoku uzatma dua et bu kadar yaptığına nankörlük etme erkek aşçılarda var yani.Hem madem beğenmedin sen yapta seninkini görelim. hasan hiç polemiğe girmem bizimki işin espirisi sen bunu anlamıorsan ne yapayım herşeyi böyle ciddiye alma arkaşım
:yikildim: baklavaya yapmayi billiyorum allaha sükür yaparim, sendenmi saklicam
Hasan Arkadasimiz Yanlis Anlamis Olabilir Insanlik Halli Bozuntuya Vermeyelim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hoşgeldin ELİFNUR Kardeşim: | *Asİ-yÜrEk* | 15 | 1,045 |
09-20-2008, Saat: 01:59 AM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
güzin abla bukadar olur yaaaaa | izmitli_peri | 6 | 691 |
06-01-2007, Saat: 03:56 PM Son Yorum: izmitli_peri |