olur zyn a y ı nın biri beni tehdit etmişti ip adresinden kim olduunu bulcam seni tutuklucam die isabet oldu
..
|
05-26-2008, Saat: 11:56 PM <
tabi sen boşver seni rahatsız edeni...
söyle dirakt beni alsınlar... alıştık zaten
05-27-2008, Saat: 12:29 PM <
Nekadar aci birsey Allahim. Rabbim kimseye evlat acisi can canan acisi gostermesin heleki sehit olunca hepimizin cani yaniyor bizde abimi(kuzenimi) 4 gun once topraga verdik herkez feryat figan evimizin ici kan agliyor . Daha iyi anliyorum bizimkisi sehit deildi ama abim icin butun ailecek yandik bir sehidimiz icin butun ulke bir yurek olup yaniyoruz annem biz bitane oglumuzu verdik topraga ya ulkemiz bissuru sehit geliyor hergun birde onlari dusunun diyerek teselli etti dayimlari. Insallah oyle bir zaman gelirki hicbir anakuzusu kahbe bir kursunla sehit dusmez
05-27-2008, Saat: 12:33 PM <
ezgi demek istedin canim sanirim sizler sagolun
05-27-2008, Saat: 12:37 PM <
ßa$ıNız saÄž oLSun Cnm ne KaDar aCıı KeLimeLer yeTMez aCıNızı DinDirmeye . ÇoK üzüLüyorum ßen YHa Hiç DaYaNaMıyorum we aÄžLaRıım aLLaH aCıNızı aLSın Cnm üzüLMemeK eLDe mii
05-27-2008, Saat: 12:40 PM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßa$ıNız saÄž oLSun Cnm ne KaDar aCıı KeLimeLer yeTMez aCıNızı DinDirmeye . ÇoK üzüLüyorum ßen YHa Hiç DaYaNaMıyorum we aÄžLaRıım aLLaH aCıNızı aLSın Cnm üzüLMemeK eLDe miitesekur ederim canim sizler saolsun uzulmemek elde deil arti okadar genctiki daha damatligini giydiremeden kefen giydirdik abime Allah kimseye gostermesin :'( |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi