sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dam üstüne bastın ayagının kaldırrr............. hadi duygusuzca anneye yardıma gıdıok bu naylon efladın yardım etcegı yogyağ yapıyor daha napsın
not:abımede naylon eflat dıom cok yag yapıo bısımkılere en cok onu sefıolar ama nedense hiç bişi yabmıo
suan annen napıyo.....:D
|
06-22-2008, Saat: 12:51 PM <
diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoh hoh torpaaı tercih ederim.. :S:S ana hane bana varacaktın.. hişş valla duygusuzu ustune salarım bana ümit verdı dıe haman cok meyaklımm hoh hem ben dopraktada yannız bırakmama sana...elıne bi 3310 sıkıstırırırm ıletısımı koparmyayıs..dhada güclendırırıs aramısdakı bagaannen bisde bu arada dıyomusummiley16::hihi:tey: çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yağ yapıyor daha napsın burda yagın kılosu ucus tabe egede zeytın yagı bol...kolaysa ıstanbul antalya v.s yabsındabatar valla diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnm annem burda o ajdarın annesidir.. kaybol........ ıstemıom sana artıgın hoh:kizgin::kizgin::--/ diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hohta sana sen bilin..:P: sen vermısın kararını ne ıstıcem bu saatten snra :A::A::--/:x:tolga::tolga: diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayatta hersey kısmet... kısmeTIMde cOq BoL kArEtSıN:kiyamam::o::kucak: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ŞuAn HaNgİİ $aRkIyII dİnLiYoRsUnNN ?? | cik_cik | 9 | 563 |
04-10-2022, Saat: 01:00 PM Son Yorum: wildfang |
|
şuan cebinizde kaç para war ?? | lover | 40 | 1,874 |
04-09-2022, Saat: 02:33 PM Son Yorum: wildfang |
|
Şuan Ne YiYorSun....? | €BeRimSin | 152 | 7,832 |
04-09-2022, Saat: 02:08 AM Son Yorum: wildfang |