Yavv kötü şey ne olacakki ... Bizler sevgi için saygı için ve yüreğimizde yanan ateş için burdayız . İşimiz gücümüz yok birde kavgamı etcezz .. Öyle insanlar değiliz allaha şükür ..
Kel?meler?n K?fayets?z Kaldi?i B?r Res?m...
|
10-03-2006, Saat: 11:29 PM <
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yavv k?t? ?ey ne olacakki ... Bizler sevgi i?in sayg? i?in ve y?re?imizde yanan ate? i?in burday?z . ??imiz g?c?m?z yok birde kavgam? etcezz .. ?yle insanlar de?iliz allaha ??k?r ..ii be ne ba?r?onn ?sd?n beni i?te
10-03-2006, Saat: 11:33 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:f?rt?na ba??rma bacak kadar k?za l?tfen aaaaabacak kadar m? h?mmm yan?l?osunn nese aama sende mii yarg????m:p :p
10-03-2006, Saat: 11:36 PM <
isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Birakin O Kizi.........h?h?h?h s?perr girii?? g?rd?n?s m??? hehehe kurtar?c?mm geldiii
kahraman isyanbitmez heytttttt dur orada isyanbitmez kahpe bizansın yiğit güzelini almaya mı geldin
10-03-2006, Saat: 11:39 PM <
Aslinda Resİmde Dİkkatİmİ Çeken Bİr Alfabe'dekİ Harf Sayisiyla O Dİlİn Anlatim ÖzellİĞİ Arasinda BaĞlanti Kurulup KurulamayacaĞi Oldu. Çocuk İÇİn HİÇ ÜzÜlmedİm. O GereĞİnİ Yapti. Bu Arada Ben Senİn Kurtaricin Olmam. Kurtarilmaya İhtİyacin Yok............
10-03-2006, Saat: 11:41 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kahraman isyanbitmez heytttttt dur orada isyanbitmez kahpe bizans?n yi?it g?zelini almaya m? geldinYOK BE B?RADER Y???T G?ZELE KAHPE B?ZANSLAR VERMEYE GELD?M...... isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aslinda Res?mde D?kkat?m? ?eken B?r Alfabe'dek? Harf Sayisiyla O D?l?n Anlatim ?zell??? Arasinda Ba?lanti Kurulup Kurulamayaca?i Oldu. ?ocuk ???n H?? ?z?lmed?m. O Gere??n? Yapti. Bu Arada Ben Sen?n Kurtaricin Olmam. Kurtarilmaya ?ht?yacin Yok............ sevdim seni yi?it bir delikanl?s?n karde?im ya burada anlanmak deyimi kullan?l?r m????? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
senden hatıra kaldı gözyaşlarım | Stinq | 4 | 719 |
04-12-2022, Saat: 06:30 AM Son Yorum: wildfang |
|
ölüyorum az kaldı... | sunurk | 2 | 723 |
10-08-2008, Saat: 10:39 PM Son Yorum: sunurk |
|
JAPON KEL?MELER !! istek vard? :) | p£r!k!z! | 0 | 708 |
08-08-2006, Saat: 10:16 PM Son Yorum: p£r!k!z! |