AyyüzLüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nuri$ banada faL bakarmisinbakarım canımmm
forumun falcısı+piskolou
cidden abk baktılarımm doğru çıkıyo benim
sizde kahvenin fotoğrafını çekin duygusuz.com da gönderin bedava falınıza bakılsın
kahve falımda ne çıktı bi bakın bakalım..
|
AyyüzLüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nuri$ banada faL bakarmisinbakarım canımmm forumun falcısı+piskolou cidden abk baktılarımm doğru çıkıyo benim sizde kahvenin fotoğrafını çekin duygusuz.com da gönderin bedava falınıza bakılsın
tamam canımmm bakcaz dediksen her 3 5 tane fotoğrafını çek farklı yönünden
AyyüzLüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Icooker herseyi oLumLu düsün faLinda ALLah sevgisi cikmis : ) SevgiLerin en yücesi...teşekürler arkadaşım saolasın £mr£ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Falını söyliYim ben sana . KAhve BAkmaya DEvam Edersen Allahından bulacaksın bunu soluyor olmasın fal ? nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak arkadaşım...canım arkadaşım saol çok tşkürler Icooker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım arkadaşım saol çok tşkürlerne demek 3 4 açıdan çekseydin daha fazla yorum katabilrdim nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demek 3 4 açıdan çekseydin daha fazla yorum katabilrdimeyvallah saol çok incesin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ctrl + A yapın sonuca bakın Gözlerinize inanamayacaksınız!!! | KoRSaN | 11 | 1,489 |
04-11-2022, Saat: 10:05 PM Son Yorum: wildfang |
|
bavuldan timsah cikti | soyle | 1 | 373 |
04-07-2022, Saat: 10:29 PM Son Yorum: wildfang |
|
Göl çekildi,iskeletler ortaya çıktı. | soyle | 2 | 642 |
04-05-2022, Saat: 12:59 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bana göre resim süper, kesinLikLe BAKIN.. | My_LiFe | 1 | 620 |
03-25-2010, Saat: 09:54 AM Son Yorum: kı@ymı@k=) |
|
100 milyar değerinde Zimbabve Doları piyasaya sürülmüş bi bakın | sevimsiz712 | 4 | 729 |
03-29-2009, Saat: 03:12 PM Son Yorum: Qetesh |