Ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara . . . Doğum günün kutlu olsun .
ezberimsin iyi Ki varsın (:
|
08-21-2008, Saat: 01:37 AM <
DoÄžum Günün KuTLu oLSun , sevDiKLeRin ßeRaßer Nice yıLLaRa HaSan
Bu sanal alemde gerçektende delikanlı adam gibi adam olduğunu anladım bunlardan biride sensin Hasan'ım...
O güzel yüreğinle her zaman bizimle olduğun için sana ne kadar tşk etsek azdır... Uzun zamandır aramızdasın ve hiç kendini bozmadın ve herşeyi yerinde yaptın,senin gibi koca yürekli bir insanada bu yakışırdı... İyi ki bizlerlesin iyiki senin gibi bir dostum var... İyiki doğdun Hasan ... Sevdiklerinle ve seni sevenlerle bir omür boyu mutlu,sağlıklı,başarılı ve huzurlu yıllar geçirmen dileklerimle... FIRTINA KIZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiki dogmuşsnuz vede aramızdasını nıce mutlu huzurlu yıllar dılerım tum guzellıkler sızın olsun Teşekkür ederim Fırtına kız .. maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyki doğdun mutlu yıllar .. Saolasın mavi boncuk (: İyiki varsınız .. chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saoll abmm Oyy Rep veren ellerine sağlık _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara . . . Doğum günün kutlu olsun . İnşallah, Çok Teşekkür ederim Barbie .. nazarboncuqu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:doğum günün kutlu olsun hasan abii.. Teşekkür ederim Canım benim .. KaRaNLıK..! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dogm günn kutLu oLsn nice yıLLara (x Çok Teşekkür ediyorum aydınlık .. speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DoÄžum Günün KuTLu oLSun , sevDiKLeRin ßeRaßer Nice yıLLaRa HaSan Çok Çok Teşekkür ediyorum Aynur, Çok mutlu ettiniz beni .. İyi ki varsınız .. CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu sanal alemde gerçektende delikanlı adam gibi adam olduğunu anladım bunlardan biride sensin Hasan'ım... Oyy Aziz'im Ağzından bal damlamış sanki .. Ne kadar çok teşekkür etsem az kalır bu cümlelerin sonunda .. İyi ki seni tanımışım canım kardeşim .. İyi ki varsın .. _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DOum qünün kuTLu oLsuunn =) Teşekkür ederim ..
08-21-2008, Saat: 08:32 PM <
Canım doğum günün kutlu olsun gerçi evdede kutladım olsun burdanda kutluyum
iyiki doğdun bebecim :$ Seni çok seviyorum. :$ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ÇiLek'im .. İyiki varsın | ÐŽeşaren | 14 | 1,532 |
03-15-2011, Saat: 03:02 AM Son Yorum: ÇiLeK |
|
EndLess, İyi ki varsın Kuzum | ÐŽeşaren | 7 | 875 |
05-06-2010, Saat: 01:07 PM Son Yorum: sıla |