nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeth fatih bende neden bu kadar saçmalıyon diyodumm:yikildim::yikildim:arada bir saçmaladıgım dogruda saçmaladıgım konu ne acaba
Bir Defada En Fazla Kaç Mekik Çekersiniz?
|
09-05-2008, Saat: 02:05 AM <
ben 15 kere çekıyorum arada denıyorum ole kendımı tabii şimdilik 15 ilerde neolur bu bılemem
fatih24 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geceleri saymazsak 12.5 egerki geceleri sayarsak 25 yasındayım sen 12 saat mi uyyon..:S :yikildim:
Arkadaşlar 1 DK Yhaa Bn Bana diyonuz Sandım kÇ yAŞINDASIN dİYE bNMe Adım Fatih
09-05-2008, Saat: 04:42 AM <
fatih24 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geceleri saymazsak 12.5 egerki geceleri sayarsak 25 yasındayım yok fatih abi sana demedim play54 ten yani dier fatihten bahsediyorum yaa ne bilim fotolarda hiç 14gibi durmuyo Patikli_Penguen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok fatih abi sana demedim play54 ten yani dier fatihten bahsediyorum yaa ne bilim fotolarda hiç 14gibi durmuyo Abi Herkez Öyle Diyo ama Valla Bak 14
09-05-2008, Saat: 07:51 PM <
play-54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi Herkez Öyle Diyo ama Valla Bak 14 fatih kardesim sulak yerde büyümüşsün masallah senin yaşında kardesim war ben ona derdim büyük gösteriyo die iLLeth.! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen 12 saat mi uyyon..:Syok o benim yaşım bazen 13 saat uyuyorum oda hafta sonu oluyor Patikli_Penguen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok fatih abi sana demedim play54 ten yani dier fatihten bahsediyorum yaa ne bilim fotolarda hiç 14gibi durmuyokardeşim sizde adamın nikiile yazın sonra oratalık böyle karısıyor |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hakkında fazla bilgimiz yok :P :P | MaNeSiA | 34 | 2,092 |
06-19-2011, Saat: 10:02 PM Son Yorum: YasSmin |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi