hehe (: Ben bi dolaba bakayım varsa yiyeyim .. Senin yerinede yerim he
ben ve aşkm
|
10-15-2008, Saat: 10:10 AM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe (: Ben bi dolaba bakayım varsa yiyeyim .. Senin yerinede yerim he oznm bi elmayı ikiye böl yarısı sna yarısı bna iki tane gece gece çok gelir MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Erkekte güzel kız da güzel. Evlendirmek lazım bunları Adminde evlendirebilir Mesela; Kaptan, peder vs yapıyorlar o işi ... Hadi bi güzellik yapalım admin amca, nolur Evlendirelim :'(
10-15-2008, Saat: 10:11 AM <
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Erkekte güzel kız da güzel. Evlendirmek lazım bunları yakında oda olcak inş ama daha kaç yıl war onu söylemesem ii olcak galiba
10-15-2008, Saat: 10:12 AM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok hoşsunuz.. ... Allah mutluluğunuzu daim etsin tşk ederim amin hepimiz mutlu oluruz inş
10-15-2008, Saat: 10:13 AM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adminde evlendirebilir bencede gece gece şahitlerde hazır ama önce benim askımı uyandırmam gerekiyo
10-15-2008, Saat: 10:13 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk ederim amin hepimiz mutlu oluruz inş oluruz heralde
10-15-2008, Saat: 10:14 AM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oluruz heralde oluruz oluruz bak beni ewlendircekler şimdi sende sahitlerden biri ol |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi