çσкσ`ρяιη¢єѕ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman yaa nasıL istiyoSanız öyLé anlayın
iide ne yapalım senin bize böle demen bize cvp hakkı doğurdu bizde kullandık yani ben kullandım
En doqaL haLLerim xcvx :D
|
çσкσ`ρяιη¢єѕ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman yaa nasıL istiyoSanız öyLé anlayın iide ne yapalım senin bize böle demen bize cvp hakkı doğurdu bizde kullandık yani ben kullandım çσкσ`ρяιη¢єѕ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman yaa nasıL istiyoSanız öyLé anlayın ßırak Canım = ) NasıL anLıOlarsa anLasınLar deiLse ßakmıCaklar... yOrumda yApmıCakLar Oke ? AnLadıySanız yoL pLz... ! çσкσ`ρяιη¢єѕ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yanLış anlamışsınız CicişLer hareket olarak da doğal mı bunlar peki doğal resim çekilmicekken de böyle duruyosa ben bişe demiyorum en sondaki resim doğaldı evet önlüklü resmi sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hareket olarak da doğal mı bunlar peki doğal resim çekilmicekken de böyle duruyosa ben bişe demiyorum Seni iLqiLendiren konuLarda yOrum yApArsın ßundan Sonra hE doqaL qÖrmüOsan 2LiCeksin = ) yOrumLarını kEndine sakLa Kuzum
10-22-2008, Saat: 03:48 AM <
eSrA_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßırak Canım = ) NasıL anLıOlarsa anLasınLar deiLse ßakmıCaklar... kardesım buraya fotonu koyduysan ıstedıgımız yorumu yaparız hıcte dogal degılsınn hep yapmacık hareketlerın varrr guzel oldugun fotolara zaten guzeldın dıyoruz o zaman tsk edıyosun cırkın dıyınce nıe bozuluyosunkı bence hıc dogal degıl ...!!!!!!
yApmıCaksın ? cnm ßenim ßana helede istedigin yorumu hiç yapamazsın bozulmuyorum ...
sizin ßu anlamsız davranışlarnıza bi tepki gösteriyorum ama o kafa varya o kafa fesatlıqa cekiyo yazıkk acıyorum size ne .. yerseniz yiyin Hı $unuda ekLiyim Sende ßozuLuOsun Ztn ßozuksun zcvxcxcv
TE$EKKÜrler... cnm..
eSrA_ [b]Kullandığınız kelimelere dikkat ediniz . Resim koyup paylaşımda bulunuyorsanız yapılacak yorumlarada ( hakaret içerikli yada küçük düşürücü yorumlar hariç ) saygı göstermelisin. Tekrarı olmaması dileğiyle biraz kendini toparlaman için 10 gün süreyle siteden uzaklaştırıldın. BeRAts [/b] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|