ayayaysen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay ?ok pardon o kadar yo?unum ki sevgi seli boyumu a?t? ta?t? gitti funlar?mla konu?maktanmiley11:
saol ho?bulduk
utand?m ?imdi bak kusura bakma apla.....:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
duygusuz.com selamlar hepinize
|
ayayaysen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay ?ok pardon o kadar yo?unum ki sevgi seli boyumu a?t? ta?t? gitti funlar?mla konu?maktanmiley11: utand?m ?imdi bak kusura bakma apla.....:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
10-06-2006, Saat: 09:18 PM <
ya ama ya zaten herkes ders ders dio bide siz demeyin abicim sen benden kurtulmak mı istiyon aşkolsun tamam küstüm..:p
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ama ya zaten herkes ders ders dio bide siz demeyin abicim sen benden kurtulmak m? istiyon a?kolsun tamam k?st?m..:p hihi cad? k?z hemende k?ser b?le ali abisi bak ?u k?za tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ama ya zaten herkes ders ders dio bide siz demeyin abicim sen benden kurtulmak m? istiyon a?kolsun tamam k?st?m..:phakl?s?n ya bana yap?lmas?ndan en ?ok nefret etti?im ?ey ders ?al?? k?z?m laf?yd? demiycem ?al??ma bo?ver ben anadolu lisesi mezunuyumda(reklam diilmiley36: ) noldu ikinci senemde kazand?m.bo?ver lise de toparlars?nmiley36: miley16: aman diyim ?aka vicdan azab?ndan ?l?r?m sonramiley9:
10-06-2006, Saat: 09:24 PM <
ama benden kurtulmak istiyomuş..:p ama abicim ta seninle ibo abimin düğününe kalmaya gidicek daha sonra sen beni yengemle tanıştırcaksın daha siz efleniceksiniz ben üvey hala olucam.. daha sonra ibo abicim çocuğunu sefcez hep birlikte daha sonra siz kalmaya gelicem gelince sen beni istanbulu gezdircen bana dondurma alcan.. ooooooo say say bitez benden hemen kurtuluş yok..
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoshgeLdn g?s?m?s yoLLarda kaLd? :psaollllllll tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama benden kurtulmak istiyomu?..:p ama abicim ta seninle ibo abimin d???n?ne kalmaya gidicek daha sonra sen beni yengemle tan??t?rcaks?n daha siz efleniceksiniz ben ?vey hala olucam.. daha sonra ibo abicim ?ocu?unu sefcez hep birlikte daha sonra siz kalmaya gelicem gelince sen beni istanbulu gezdircen bana dondurma alcan.. ooooooo say say bitez benden hemen kurtulu? yok.. ?ffffffffffffff nese yand?k desene k?z ama hadi gel bakal?m istanbul senin cad?c?m nese ben ?ok yorgunum yengenle konu?up yatacam cad?c?m kendine ii bak sen yinede derslerini ihmal etme sak?n tamam m? tatl? k?z hadi ?p?ld?n can?m byemiley14: miley14: miley31: miley31:
oh benim ba?l???n haline bak
kendimi birden d???n sahibi gibi hissettim d?n?rlerim nerdemiley24: :yikildim:
10-06-2006, Saat: 09:32 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ffffffffffffff nese yand?k desene k?z ama hadi gel bakal?m istanbul senin cad?c?m nese ben ?ok yorgunum yengenle konu?up yatacam cad?c?m kendine ii bak sen yinede derslerini ihmal etme sak?n tamam m? tatl? k?z hadi ?p?ld?n can?m byemiley14: miley14: miley31: miley31:aaaaa bak bi yengem daha varm?? neden s?lem?yon sende benim abimsin.. miley2: sen bari yapma yaw herg?n ders neyse seni k?rmamak i?in?al??cam..miley29: neyse yengeye selam?m? s?le onda buraya ?ye yap konu?uruz..miley2: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Selamlar... | MehmetA | 26 | 1,492 |
04-13-2022, Saat: 12:35 PM Son Yorum: wildfang |
|
duygusuz com daki tüm duygulu arkadaşlara selamlar | mustafa197937 | 7 | 360 |
04-12-2022, Saat: 08:42 PM Son Yorum: wildfang |
|
hepinize selamlar olsun | romantiq_exelance | 20 | 741 |
04-12-2022, Saat: 03:52 AM Son Yorum: wildfang |