Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e en azından geldinde bizde kurtulduk
geçmiş olsun tekrardan
sen neyden kurtulcaksın
günahkeçisine özel yoklama
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e en azından geldinde bizde kurtulduk sen neyden kurtulcaksın günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:artık burdayım ki tamam iyisin artık sorun yok di mi ??? noldu peki ??? sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen neyden kurtulcaksın e sabahtan beri emrede emre dedin ya çocuk geldide bizde kurtulduk işte yoklama tamama erdi yani Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e sabahtan beri emrede emre dedin ya çocuk geldide bizde kurtulduk işte yoklama tamama erdi yani sabahtan beri mi??? dünden beri ben emreyi merak ediyorum :--/ sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sabahtan beri mi??? dünden beri ben emreyi merak ediyorum :--/ ya işte anla lafın gelişi gidişiydi o sabahten beri demem
10-21-2008, Saat: 07:29 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam iyisin artık sorun yok di mi ??? noldu peki ??? iyi gibiyim işte :S tendomlarımda sorunlar çıktı bacagım şişti falan ama daha iyiyim :S her ne kadr hastanede olsamda aklım hep burdaydı günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi gibiyim işte :S tendomlarımda sorunlar çıktı bacagım şişti falan ama daha iyiyim :S :kiyamam: oyyyy canım benim yaaa neyse artık iyiysen sevindim benimde aklım sendeydi kaydişkom
10-21-2008, Saat: 07:33 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı::kiyamam: oyyyy canım benim yaaa neyse artık iyiysen sevindim benimde aklım sendeydi kaydişkom evet iyiyim hemde cok cok iiyim ablişkom ama seni özledim ki :$ ben burdayken sen yoktun ya ondan böyle ayrı kaldık günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet iyiyim hemde cok cok iiyim ablişkom evet ya neyse bi daha öle bişe olmaz inşallah geçmiş olsun tekrar gerçi sen hiç beni sormamışsın yokken
10-21-2008, Saat: 07:36 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ya neyse bi daha öle bişe olmaz inşallah geçmiş olsun tekrar ben senin profiline yasmıştım ama ama sen görmedin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
yoklama alınıyo.!! | günahkeçisi | 60 | 2,120 |
10-22-2008, Saat: 08:12 AM Son Yorum: ozgee29 |