ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h?mm ?uan farkL? ?ehirlerdesnz yane ? (:
He La Ben ?zmirdeyim o aDanada miley38:
| ?t?rafin | Krali |
|
10-08-2006, Saat: 12:27 AM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h?mm ?uan farkL? ?ehirlerdesnz yane ? (: He La Ben ?zmirdeyim o aDanada miley38:
10-08-2006, Saat: 01:37 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:foruma bak yaw a??k olan olana herkes buldu ruh ikizini :yikildim:aynen ?yle forum duygusuzdu duygulu oldu bi anda..:yikildim: herkes eft ruh ikisini buldu bi ben bulamad?m,, k?smetse oda olcak..:yikildim: BU ARADA ARKADA?LAR MUTLULUKLAR ALLAH AYIRMASIN !!!! (AM?NNNNNN.miley32: miley2:miley9: ..)
10-08-2006, Saat: 01:48 PM <
inşallah kısssss.. bakın eğer ayrılmaz eflenirseniz ben nikah şahidiniz olcam bu arada in_love_girl (aylincim) duymasın çiçeğini bana at..:yikildim: eğer ikimizide atmak istersen 2 tane çiçek at biri bana diğeri aylicime.. :yikildim:
10-08-2006, Saat: 01:51 PM <
bzde 2miz çıkalm cadı zuhaha :yikildim: şaka tabikide bnm öle cadıylan fln işm olmas insan arıorm ben insan :yikildim:
10-08-2006, Saat: 01:54 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bzde 2miz ??kalm cad? zuhaha :yikildim: ?aka tabikide bnm ?le cad?ylan fln i?m olmas insan ar?orm ben insan :yikildim:hadi jnm ba?ka kap?ya benimde seninle i?im olmaz.. ama insan araman i?in seninde insan olman laz?m..:p :yikildim: buda ?aka
10-08-2006, Saat: 01:56 PM <
hem zatn bnm war bi tane duymasn sakın cadıyLan onu aldattıımı
:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|