tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
a?kolsun yani ?imdi k?rm?y?m t?st?m i?te..miley28:
taam taam miyop ol bare :yikildim:
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heeeeee eft bana dio..chok zekisin..
allah nazarlardan saklas?n..
Aminn
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
![Cool Cool](https://duygusuz.com/images/smilies/cool.png)
Selam Ark.Lar Ben Lacey
|
10-09-2006, Saat: 08:21 PM <
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı: taam taam miyop ol bare :yikildim: tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heeeeee eft bana dio.. Aminn ![]() ![]()
10-09-2006, Saat: 08:24 PM <
Ayrıca gothicim .. Iron Maiden,Evanescence,FlyLeaf,Greenday,Linkin Park,3 dooRs dowN,Metallica,CoF dinlerim
![]() ![]() ![]() ![]() çok güzel şeyler diyosun inşalah ![]() ![]() türkçe maili tercümey-i lugatı ![]() ![]() herkes almış bir metal rock ![]() kutlarım seni güzel şeyler dinliyorsun.. Gençlik işte böyle aydın böyle modern olacak dimi bizim gibilerde ' dönülmez akşamın ufkundayım ' dinler... _______- Bu gençlik kültürü nerden alıyor.. metalica nerden bulaştı bize.. Anlamış değilim.. adem batılaşacaz aklını alalım teknolojiyi alalım. Ama metal tenekelerele kafa çatlatan müziği değil. Bizim bir davulumuzun bir tokamak sesi neyinize yetmiyor anlamış değilim ![]() eyse ya bu konular var oldukça ben deli olcam.. Sevgili arkadaşım yorum sana yönlik değil çok Geneleme bir konu.. ARAMIZA HOŞ GELDİN 14 YAŞINDA OLMAN ÇOK GÜZEL ÇÜNKÜ KAREKTERİNİ BELİRLİCEKSİN.. Burda yaşıtın çok BENDE senle yaşıt sayılırım. 22 yaşındayım adım Emin.. sevgiler...
10-09-2006, Saat: 08:26 PM <
küstüm ya defol qit hem ben senin zekana ndn kurban olayım ben kendi zekama kurban olurum..
![]() ![]() ![]() ![]()
aram?za hosgeldin Lacey yas?n? problem etme bence
![]() ![]()
çk saoLun ark.Lar .. bu kdar çabuk kabuL ediLceğimi düşünmesdim
![]() ![]()
10-09-2006, Saat: 08:31 PM <
Masal_y?zL? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayr?ca gothicim .. Iron Maiden,Evanescence,FlyLeaf,Greenday,Linkin Park,3 dooRs dowN,Metallica,CoF dinlerim demi ya gel rapci ol en g?seli :p ![]() tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:k?st?m ya defol qit hem ben senin zekana ndn kurban olay?m ben kendi zekama kurban olurum.. ![]() ![]() ![]() ![]() bu senn konn deil ki snn dmnle defolp gidiim :p b??rann konusu o kowarsa giderm :p ![]() ![]()
10-09-2006, Saat: 08:33 PM <
offffffff tmm ben çıkıyom..
![]() ![]() ![]() ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demi ya gel rapci ol en g?seli :p yoq bea herkes buRda kaLs?n neden kowiim ![]() ![]()
10-09-2006, Saat: 08:34 PM <
nie çıkıon oksye mi hazırlancan
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
-*-selam-*- | n!L | 16 | 1,474 |
04-14-2022, Saat: 08:54 PM Son Yorum: wildfang |
|
*/*herkese Selam*/* | sevimli_girl | 10 | 688 |
04-14-2022, Saat: 08:25 PM Son Yorum: wildfang |