destekçilerim sevgiler saygılarr sizleri seviyorumm hepbirlikte inanıyorumkiii herşeyin üstesinden gelebiliriz iyiki varsınııız
Bennnnnnnnn..!!
|
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:destekçilerim sevgiler saygılarr sizleri seviyorumm hepbirlikte inanıyorumkiii herşeyin üstesinden gelebiliriz iyiki varsınııız görür görmez anladım normal bi fotoğraf olmadığını yorumlara güldüm geçtim amaaaaaa böyle mantıksızca bir ısrara daha fazla suskun kalamazdım herlade üstesinden geliriz kıymıkım biz de seni seviyoruz mucx sağ kolum benim
09-07-2009, Saat: 03:02 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:görür görmez anladım normal bi fotoğraf olmadığını yorumlara güldüm geçtim amaaaaaa böyle mantıksızca bir ısrara daha fazla suskun kalamazdım herlade üstesinden geliriz kıymıkım biz de seni seviyoruz mucx herşeyi hallediyon zaten ablam ya mcxx kocamann
09-07-2009, Saat: 03:04 PM <
esir.yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Destekçi değilim sadece gördüğümü söyledim kıymıkçığım.. sorun yook herkes aynı değil кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herşeyi hallediyon zaten ablam ya mcxx kocamann sana da mucx canım benim ne zaman istersen sen iste ben hallediyim
09-16-2009, Saat: 05:08 AM <
sen git be asıl.. kendinden utanan sahte karakterli insanların burda ne işi varsa..
bu formda yalancıların yeri olsaydı
forumun adını YALAN DÜNYASI koyarlardı şekerim hadi yoluna bkym ikilee
09-17-2009, Saat: 01:19 AM <
yağlı boya çizimi tarzı bişey olmuş photoshop kullandın mı kullanmadınsa en az 20 mp kamera lazım
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi