Sonsuzun benimle bir savaşı var
Seni gördüğüm o ilk andan beri
Görür görmez sevdiğim zamandan beri
Seni gördüğüm o ilk andan beri
Görür görmez sevdiğim zamandan beri
Şarkı sözlerinden nickler
|
Seni gördüğüm o ilk andan beri Sonsuzun benimle bir savaşı var Görür görmez sevdiğim zamandan beri
Kendine iyi bak deme denmez saçma
Kendime bakarım elbet sen hiç korkma Kendine kalıyor insan eninde sonunda Sen bize iyi bak tanrım sevdalı kullarına Herşeyi alma bir küçük eşya Bırak bana yeter.. yetmez saçma Dön gel uzatma hayat bu unutma Zaman bile dursa.. durmaz saçma O son sözü doğru sanıp kanmam inan İyi niyet değil gerçek değil kimden bu dil
Yıllar sonra hala bugün
Benim için ağlıyorsan sessizce Ne olur yapma bunu kendine Kabahat sende değil Sevemeyen kalbimde Teselli edecekse eğer İtiraf edeyim Yalnızlık sadece Terk edilenler için değil Mutlu olacaksan eğer İtiraf edeyim Yalnız kalan sadece Terk edilen değil
Zaman kendine benzetmez herşeyi
Hesapsız açar baharlar pembeyi Açmadığın dalda sözün geçermi Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan
Ne aradığını bilmez bir derviş gibi
Yüründükçe bitmez yollarda gezdim Sözleri dinledim sustum sessizliklere Aradım bilmediğimi, bilmediklerimizi İsyanlar gördüm, vardım derinliklere Gördüm bilmediğimi, bilmediklerimizi
10-03-2009, Saat: 02:37 PM <
'BiR YaNıM SeNi HaLa DüŞüNüYoR, BiR YaNıM SaNa FeNa KıZGıN
YaLNıZ SeN Ve BeN BiLiYoRuZ OlaNLaRı, UnuTTuRaMaZSıN SaKıN NeFReT EttiÄžiMi DüŞüNMe BeNDe BöYLe DuYGuLar BaRıNDıRaMaZSıN, GeÇMiŞ HiÇ YaŞaNMaMıŞ GiBi DaVRaNSaN Da BaŞTaN YaZaMaZSın...'' şebnem ferah teşekkürler
10-03-2009, Saat: 07:41 PM <
Öyle ya sen ondokuzunda koca bir kadındın
Oysa ben seni tüm yalanlardan daha çok seviyordum Zor! Zor kadere emanet ettim seni Sen benim kördüğümüm, tutamadığım gözyaşım tşkler paylaşım içinn |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
msn için nickler:):):) | jeliboOn | 13 | 10,007 |
04-14-2022, Saat: 04:42 PM Son Yorum: wildfang |
|
Damardan nickler..( O NE DEMEKSE).. :D | >As!_M€L€q< | 30 | 12,426 |
04-08-2022, Saat: 03:56 PM Son Yorum: wildfang |
|
İmalı nickler.. | acemhe | 6 | 1,801 |
08-17-2010, Saat: 10:28 PM Son Yorum: acemhe |